Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

Lepota Elizabet Tejlor: Našminkajte se u stilu slavne glumice (VIDEO)

Bila je jedna od najlepših i najpopularnijih filmskih diva

1599222362_elizabet.jpg
Foto: YouTube printscreen /YouTube / OWN
Oglas

U Elizabet Tejlor, mnogi muškarci su bili zaljubljeni. Plenila je prirodnom lepotom, a njene uloge nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.

Pročitajte još: Kako da pronađete idealnu nijansu rumenila? Obratite pažnju na dve stvari

Glumica je bila fascinirana, kraljicom Egipta, Kleopatrom, pa se u tom stililu i šminkala. Naglašene usne i obrve i ajlajner, bili su svakodnevni deo njenog stila. Prvi put se pojavila na filmu sa samo deset godina, a u njenoj bogatoj karijeri, dugoj 60 godina, filmovi su postali remek-dela. Među njima se izdvajaju: "Mesto pod suncem", "Mačka na usijanom limenom krovu", "Ko se boji Virdžinije Vulf", "Kleopatra" i mnogi drugi.

Poznata šminkerka, koja smatra da je Elizabet Tejlor bila jedna od najprirodnijih žena, koja je šminkom znala da istakne svoju lepotu. Ukoliko biste i vi voleli da budete u stilu slavne glumice, pogledajte tutorijal jedne od najboljih šminkerki na svetu i pokušajte da se sami našminkate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas