Oglas
· · Komentari: 0
MANIKIR

Leto je pravo vreme za PLAVE nokte sa MEDUZAMA: Otkrivamo kako da ih napravite (FOTO/VIDEO)

Igrajte se noktima, a plavi i bezbojni lak sigurno imate.

1594800815_NailMeduza.PNG
Mehurići Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Oglas

Ukoliko nabavite nalepnice sa meduzama već ste uradili pola posla i samo ukrašavanje noktiju biće brzo i jednostavno.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Pročitajte još: BLEDE, menjaju boju i pucaju: Kako zaštititi tetovažu od SUNCA?

Ukoliko niste nabaviti stikere sa meduzama nokti će opet dobiti podvodne ukrase, ali uz malo strpljenja.

Ako nemate sedefastu boju korisite metalik prah.

Prvi korak je da se srede nokti i nalakiraju u plavu boju. Ukoliko nemate plavu sedefastu nijansu koristite prah kojim se dobija metalik sjaj.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Na ovako sređene nokte se lepe male nalepnice sa meduzama. To mogu biti i stikeri sa mehurićima.

Mehuri se prave silikonom ili bezbojnim lakom, ali je potrebno mnogo strpljenja.

Dodatni mehuri, koji će stvoriti podvodnu iluziju prave se silikonom. Tufnice se naizmenično nanose na nokte metalnim štapićem sa lopticom na vrhu.

Ukoliko nemate silikon za nokte, koristite bezbojan lak. Međutim, strpljivo sačekajte da se osuši svaki mehurić pre nego što nanesete drugi, da ih ne bi umazali.

Pročitajte još: Tri BOHO frizure koje se lako prave i stoje SVIM devojkama

Kada se nokti potpuno osuše, uključujući i mehuriće koji mogu da "puknu" ako nisu skroz suvi, nanosi se zaštitni bezbojni lak.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas