Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

MOMCI IZ LEKSINGTON BENDA: Ovaj doček će biti potpuno drugačiji u poslednjih 15 godina (VIDEO)

Grupa Leksington iskreno o 2020. godini

1608149218_lexington_band_08032020_0029.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Ova godina, za momke iz grupe Leksington, Bojana Vaskovića, Miloša  Vuksanovića, Filipa Krvavca, Predraga Jovanovića i Dragoljuba Stevića, donela je puno lepih, ali i onih ružnih trenutaka. Pored dve pesme koje su izbacili i spektakularnog koncerta za 8. mart u Areni, nažalost ostali su i bez veoma dragih ljudi.

Leksington za Magazin Novosti otkriva kako će dočekati Novu godinu i kakvi su im planovi za 2021.

  • Koji je najlepši poklon za Novu godinu koji ste dobili do sada?

- Dobio sam za jednu Novu godinu gitaru od oca. Taj model gitare sviram i dan danas. Promenio sam više boja i varijanti tog modela, ali je definitivno taj poklon zapečatio moj ukus prema gitarama za sva vremena - kaže Vuksa, gitarista benda.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU SERGEJA ĆETKOVIĆA: O detinjstvu, roditeljima, supruzi, ćerkama i muzici

  • Po čemu ćete pamtiti 2020, a da nije korona?

- Godine 2020. smo pre svega izdali nove, drage pesme, imali veliki beogradski koncert, nažalost napustili su nas neki mnogo dragi ljudi....to su stvari po kojima ćemo sigurno zauvek pamtiti ovu godinu. Korona će, nadam se, vrlo brzo biti samo kao neki ružan san.

  • Koja je vaša novogodišnja želja?

- Samo da smo zdravi.

Pročitajte još: RUSKINJA Srbiji čestitala PRVA Novu godinu: U pesku naslikala poruku koja OBILAZI SVET (VIDEO)

  • Koja bi bila poruka za naše čitaoce?

- Poruka za sve ljude u ovom trenutku, jeste da pokušaju da pronađu najbolji sistem za sebe... Kako da ostanu psihički normalni u ovo teško vreme, jer to je jedino što je sada jako važno. Ovaj virus je usmrtio neke drage ljude nažalost, ali sve ukupno gledano je smrtnost samo oko 1%, a smatramo da će na psihičkom planu ostaviti mnogo dublji trag. Zato je važno da se što više fokusirate na stvari koje bude lepo u vama... Čuvajte se, ne ignorišite situaciju i batalite svakodnevne vesti o koroni!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas