· · Komentari: 0
Simbolika

Izračunajte ga: Lični broj otkriva da li bogatstvo stoji ispred vaših vrata

Kada izračunate svoj kod saznaćete kakvu simboliku on nosi u poslovnom i finansijskom smislu, naročito koji vam poslovni partneri i saradnici odgovaraju, a koji ne

calf-362170_960_720.jpg
Foto: Pixabay

U skladu sa Pitagorinim učenjima, da se bilo koji složeni brojevi mogu razložiti na jednu cifru, numerologija može objasniti mnoge sklonosti i osobine svakog pojedinca. 

Svaki broj ima svoju simboliku, osobine koje nešto govore. Ukoliko taj princip primenite na datum našeg rođenja, izračunaćete svoj lični broj. 

Pročitajte još: Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte koja planeta njima vlada

Uzmite datum svog rođenja, na primer 2. maj 1970. godine. Svaku cifru ćete ispisati i sve zajedno sabrati. Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre. 

Evo našeg primera: 2+5+1+9+7+0=24; 2+4=6

Vaš lićni broj je 6. Numerolozi lični broj zovu još i numerološki kod. Sada pogledajte šta se odnosi na broj 6 u poslovnom i finansijskom smislu.

Jedinica - Voli jasnu perspektivu!

Jedinice su energične, aktivne, sposobnieda utiču na tuđe mišljenje, privlače ljude, imaju ideje. Ipak, ponekad su ovi brojevi previše samouvereni. Teško vam je da promene svoje mišljenje i stavove, čak i kad se pokažu pogrešnima.

Ne rasipajte snagu na sitnice. Vašem uspehu doprineće neka velika kompanija, najbolje ako ima razgranat posao u nekoliko zemalja. Dobro vam ide i prodaja bele tehnike. Najbolje se slažete sa pred­stavnicima brojeva 3 i 6. Sa nosiocima brojeva 2 i 4 nemate mnogo sreće, mada vam oni deluju dobro.

Dvojka - Ima svoja pravila!

Mnogi ove osobe smatraju za srećnike. U stvari, njihova tajna se sastoji u tome što su uvek spremni na rizik, pa šta bude. Problemi nastaju kad na scenu stupi poslovna tvrdoglavost i nesposobnost da uopšte čuju druge, mada se prave da ih slušaju.

Pročitajte još: RIBE vole potkrovlja, a LAVOVI trgove: Horoskopski znak razotkriva gde volite da živite!

Možete da napravite fantastičnu karijeru u nekoj državnoj instituciji, pogotovo na polju nauke. I svi drugi poslovi koji se smatraju za teške odlično vam idu. Idealni kolega mora da bude optimista. Najbolja varijanta su brojevi 2, 3 i 5. Antipod je broj 1, sa njim skoro da i ne mogu da rade.

Trojka - Stvorena za kompromise!

Osobe sa ovim kodom imaju veoma razvijenu intuiciju. Važe za spretnog čoveka koji pravi pametne kompromise. Rešenost da svima ugode jednostavno je neodrživa. Ona ujedno i sprečava osobe sa ovim kodom da ikada dobiju neku rukovodeću funkciju.

Najbolje rezultate (i prihode) postižu u medicini, nauci, obrazovanju, nevladinim ili humanitarnim organizacijama. Leže im i svi drugi poslovi gde je živ kontakt sa ljudima. Trebalo bi da biraju u svoju ekipu ljude sa brojevima 5 i 8, a da izbegavaju one koji imaju isti broj kao i oni. Dva broja 7 – mnogo je komplikovano.

Četvorke - Savršene za izvršne poslove!

Odlično osećaju situaciju i raspoloženje drugih ljudi. Savršeni su za sve izvršne poslove. Sa druge strane, vrlo emotivno reaguju na sve što se oko njih dešava. Teško im je i da uopšte rade ako im je raspoloženje na nuli.

Najbolje će zaraditi na malim uštedama. Četvorke i ne privlače neki veliki poslovi, ali zato savršeno ekonomišu i uvek sve nabavljaju najjeftinije, a odličnog kvaliteta. Najbolje vam je kad su u kombinaciji sa brojevima 4 i 8. Ako je ikako moguće, izbegavati one koji no­se brojeve 1 i 3.

Petice - Kreativnosti ispred svega!

Nepresušan su izvor zaista lepih ideja. Sve što je povezano sa neuobičajenim, njihov je fah. Ipak, tako visoko uzdignutom čoveku na oblacima mašte, teško je da završi ono što je započeo. Ne treba da se bave detaljima, ne zanimaju ih.

Turizam, novinarstvo, trgovina to su poslovi kao stvoreni za petice. Iskazuju sve svoje talente, a zarađuju lep novac. Spojiće lepo i korisno i ako se zaposle u nekoj od odgovarajućih grana. U savezu sa energičnim predstavnicima brojeva 1, 4 i 9, mogu zaista mnogo da postignu, dok ih broj 6 koči svojom energijom.

Šestice - Uživaju u organizaciji!

NJihova radna sposobnost i ambicija, mogu samo da pobude divljenje. Kra­si ih i talenat za organizaciju. Autoritativni stav šestica i ponekad nerazumevanje za tuđe probleme, mogu od njih da oteraju zlata vredne saradnike.

Pročitajte još: Svaka generacija ima svoj broj koji otkriva njihove zajedničke osobine

Brzu zaradu mogu da im donesu ugostiteljstvo, kao i poslovi s nekretninama. Sve što je na veliko, njima ide lako. Slobodno mogu da razmišljaju i o političkoj karijeri. Dobro će ih pratiti oni koji su rođeni pod simbolikom brojeva 2 i 6. Sa onima koji imaju broj 9 stalno ulaze u sporove.

Sedmice - Idealan je samo brzi tempo!

Uvek su optimiste, veruju u sebe i svoju srećnu zvezdu. S lakoćom sklapaju korisna poznanstva. Ipak, vrlo su loše organizovani, brzo se zasite onoga što ih je još juče okupiralo, zanemaruju važne stvari (veruju da će se one same rešiti).

Najviše mogu da zarade na poslovima koji su povezani sa trgovinom ili šou-biznisom. Nisu loši ni veliki projekti vezani za marketing, ali bez administrativnog dela. Najbolje funkcionišu u kombinaciji sa brojevima 1, 8 i 9. Sa brojem 2 nemaju nikakve šanse, a sa 6 moraju da paze, što ih zamara. 

Osmice - Lako nalaze dobar biznis!

Kako su rođeni diplomata, vrlo lako nalaze kompanjone. Imaju i sposobnost da „otkriju„ dobar biznis. Ipak, treba da se ponekad zaustave na poslovima koje treba uraditi brzo. Hedonistički duh često ih odvuče od obaveza koje svakako moraju da se izvrše.

Najbolje im ide u poslovima koji su povezani sa umetnošću, ili su i sami umetnik. Dobro im ide i u sud­stvu i advokaturi, pa i kao profesoru. Znači, sve što je vezano za estetiku i reč. Brojevi 1 i 8 ih podržavaju u svim aktivnostima i dobro se razumeju i bez reči, za razliku od broja 9 koji ih minira na sve načine.

Devetke - Rođeni šefovi!

Umeju samostalno da donose odluke i da prihvate odgovornost. Odlučni su kad treba. Ne treba da analizirate svoje postupke, a ko se usudi da posumnja u njihovu kompetentnost, ne prolazi baš dobro ako su u mogućnosti da mu naude. 

Uspeće i preko očekivanja ukoliko rade u državnoj instituciji sa strogom hijerarhijom ili su zaposleni u vojsci. Odgovara im i bilo koje direktorsko mesto. Često im je i bolje kad su sami, bez partnera. Žicu mogu da im pronađu brojevi 3 i 5, a sa ostalima je haos ako ih ne prihvate kao autoritet.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.