Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

U MAJU pobedu odnose 4 znaka: Ovan je na tronu, Bik dobija posao, a Jarcu sledi fatalni susret

Maj će biti odličan za Ovana, Bika, Raka i Škorpiju, dok Strelac, Jarac i Blizanci će proći veoma napeto.

1619598891_Depositphotos_202130200_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovan

Vama ovaj mesec donosi uspeh na polju karijere i ljubavi. Kada je karijera u pitanju sada sledi promena posla za neke Ovnove jer dobijaju ponude koje je teško odbiti. Prihvatite ih samo ako imate baš sve informacije vezano za tu poziciju. Takođe, sledi vam uvećanje finansija.

Prihvatite posao ako imate sve informacije

Kada je ljubavni život u pitanju stvari se lepo odvijaju. Sa postojećim partnerom imate divnu komunikaciju, razumete se i bez puno reči. Slobodnim Ovnovima je naglašena intuicija (čemu vi niste baš skloni) i odlično je da je poslušate kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost udvaranja preko posla, saradnika.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Bik

Ovaj mesec je na neki način vaša prekretnica u poslu i karijeri. Potrebno je da radite punom parom i uspeh zagarantovano sledi karjem meseca. Uspeh u smislu povećanja zarade i promene pozicije. Emotivni život za slobodne Bikove je naglašen jer sada možete upoznati srodnu dušu.

Biku je ovaj mesec prekretnica na poslu. Rak isto ima šansu da napreduje, kao i Škorpije.

Rak

Sada je potrebno da zaista gledate samo sebe! Imate velike šanse da napredujete u karijeri ali samo ako ne sumnjate u vaše sposobnosti i ako imate vere u sebe uspeh je tu! Pomoć od kolega i nadređenih vam sledi. Nemojte misliti da ste sebični. Nikome ništa ne dugujete u poslovnim odnosima! Slobodni Rakovi imaju predispozicije da prijeteljstvo preraste u ljubavni odnos. Možda neće dugo potrajati ali se slobodno upustite u taj odnos.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Škorpija

Slobodne Škorpije će početkom meseca uploviti u ljubavnu vezu koja će odmah preći u zajednički život. Veza će biti puna strasti! U polju karijere vam predstoji jako uspešan mesec. Sada je pravi momenat da popričate sa šefom jer će te imati njegovu podršku. Takođe, i kolege vas podržavaju.

Strelac

Puno radite i napeta je tamosfera na poslu. Ne osećate se zadovoljno. Nadređeni imaju samo kritike i traže još više od vas a vi se osećate kao da nemate snage! Niko nemojte imati burne reakcije. Pokušajte da odbrojite do deset i sačekajte da prođe mesec maj!

Pročitajte još: Četiri stvari morate uraditi dok je Sunce u BIKU, a prva je LJUBAV

Ako ste planirali da proširite biznis ili da uložite novac u nešto novo sada nije vreme za to. U polju ljubavi može doći do rasparave sa partnerom jer ste vi jako napeti. Razlog je nepovoljna situacija na poslu. Jedini savet je da sačekate da prođe maj , posle će sve biti mnogo lakše i bolje.

Strelac mnogo radi i treba da broji do 10. Jarac će imati muke sa partnerom, a slobodni sudbinski susret! Blizance čeka promena.

Jarac

Planeta Mars je u polju vaših partnerskih odnosta. Kako ljubavnih tako i poslovnih. Mnogo je napeta atmosfera a vi se osećate kao balon koji će svakog momenta da pukne! Meditacija je nešto što će vam prijati. Postoji mogućnost javljanja partnera iz prošlosti sa kojim priča nije završena. Bilo bi ok da ne otvarate ta vrata! Ako ste slobodni sudbinska ljubav vas čeka tu iza ćoška. Samo se opustite i ona vam dolazi!

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Blizanci

Vi se osećate kao da lebdite. Nemate fokus, dosta sanjarite i maštate. Usled takvog stanja dolazi do propusta na poslu i možete da očekujete opomene od predpostavljenih. Kako ste razdražljivi imaćete burne reakcije! Pokušajte da nađete fokus i da temeljno radite posao. Krajem meseca će Jupiter ući u vaše polje što vam donosi neku vrstu " zaštite".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas