· · Komentari: 0
NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA

LJUBAV JAČA OD SVEGA: Mesijeva i Antonelina priča je NEVEROVATNA, a povezalo ih je siromaštvo (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi i njegova izabranica Antonela Rokuzo svoju ljubavnu priču započeli su još u srednjoj školi.

1613134960_Mesi-i-Antonela.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / antonelaroccuzzo

Na dan ljubavi donosimo i najlepšu ljubavnu priču koja inspiriše. Lionel Mesi i njegova supruga Antonela su se zavoleli još u detinjstvu kada su oboje bili veoma siromašni.

Pročitajte još: Da li znate da DAN ZALJUBLJENIH nije uvek bio u znaku ljubavi?

Ova nesvakidašnja ljubavna priča prožeta je najromantičnijim detaljima. Već kao klinci razmenjivali su ljubavna pisma, a u jednom je Antonela napisala da će oni jednog dana da budu vereni.

Mesi je bio dobar prijatelj sa Antonelinim bratom, a od prvog trenutka kada ju je ugledao odmah mu je zapala za oko.

Fudbaler je priznao da se sa njenim bratom družio kako bi mogao češće da viđa Antonelu koja je tada imala samo 8 godina.

Pročitajte još: BIZARNI STRAHOVI: Da li znate čega se boje svetske zvezde?

Siromaštvo ih je povezalo i teška životna situacija im je ukrstila puteve. Vrtoglavi uspeh u sportskoj karijeri fudbalera krenuo je 2000. godine u Barseloni. Upravo u tom periodu Antonelu i njenu porodicu je zadesila izuzetno teška ekonomska kriza usled velikih krađa u supermarketu njenih roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina sa njim.

"La Negra"
Iako je u medijima do tada objavljivano da je ''La Negra'', kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

Ključni momenat kojim je Mesi pokazao veliko poštovanje i zabrinutost za Antonelu, dogodio se kada je Antoneli preminuo najbolji prijatelj u saobraćajnoj nesreći, što je Lea nateralo da odmah dođe u Argentinu, pronađe svoju dragu i da joj pruži podršku.

Ovaj gest bio je kamen temeljac njihove veze.

Tri godine kasnije Antonela se preselila u Španiju da živi s Mesijem. Tada je shvatila da je njihova ljubav jaka, pa je odlučila da upiše fakultet u Barseloni i preseli se kod fudbalera.

Izbor imena
Svi su se iznenadili imenom trećeg sina Ćiro, međutim Antonela i Leo su se odlučili za ovakvo ime zbog Horasija Demijana Petrusija, argentinskog muzičara poznatog pod nadimkom Ćiro, koga obožavaju i Mesi i njegova supruga.

Pročitajte još: Upoznali se "na slepo", RASTALI, pa ostala trudna! Veza manekenke i glumca je kao film (FOTO)

U njihovom rodnom Rosariju  još 2017. godine ovaj par je pred 260 gostiju krunisao svoju ljubav.

Bračni par je proširio svoju porodicu sa tri člana. Tri sina Tijago, Mateo i Ćira su najlepši dar njihove ljubavi.

Svi koji poznaju Antonelu kažu da je ona ostala skromna devojka iako ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi. A Mesi? Mesi je ostao najbolji fudbaler na svetu.

Pročitajte još: Dženifer Aniston raspametila seksi rođendanskim selfijem (FOTO)

A njihova ljubavna priča je dokaz da iskrena ljubav postoji i da je poštovanje i razumevanje ključno za održavanje zdravog ljubavnog odnosa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.