Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

LJUBAV ne zna za godine: Mladić u vezi sa 37 godina starijom ženom - "Ona je jedina za mene" (VIDEO)

LJubav ne zna za godine, a to pokazuje i ovaj mladić koji je u vezi sa 37 godina starijom ženom

1623331722_ljubav.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/@ttvleolove_3
Oglas

Naime, on je iznenadio sve pratioce Tik Toka, kada je objavio snimak sa ženom svojih snova. Iako bi mnogi odmah pomislili da je reč o mladoj i atraktivnoj dami, ovaj mladić je iznenadio sve objavom sa 37 godina starijom devojkom.

Pročitajte još: Da li mu se sviđam? Sedam sigurnih znakova da ste ga opčinili!

Naime, iako ga  mnogi osuđuju zbog veze sa 60-godišnjakinjom, on ne mari za zlurade komentare, već javno priznaje da je ona jedina žena u njegovom životu.

@ttvleolove_3

Send this to your crush #PerfectAsWeAre #ColorCustomizer #share #youshawtea #favoritetea

♬ My favorite tea... You.. shawTEA - Mama 🇵🇭👵🏽

"Ona je jedina za mene"

Ona je jedina za mene. Sretni smo i uvijek ću je braniti - stoji u opisu jednog od videa. Uvredljivi komentari često se nižu ispod njegovih snimaka, ali njima je najvažnije da njihove porodice podržavaju ovu vezu, kao i da su njih dvoje srećni u ljubavi.

@ttvleolove_3

One time is enough @oliver6060 #MACscaraface #adultswimchallenge #adultswimbump #gf #fy #4u #fup

♬ VANO 3000 - VANO 3000

 

@ttvleolove_3

Hi how you doing #Vibe #BestSeatInTheHouse #fypツ #couple #lilwayne #😏 #love #foryou #couplegoal #bigpur #lover #goingin #fup #mo #forypup #fy #baby

♬ I'm Goin In - Drake

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas