· · Komentari: 0
TUGA

LJUBAVNA BAJKA BOBANE MOMČILOVIĆ VELIČKOVIĆ: Svaka slika isijava od emocija i čuva TAJNU najveće sreće nje i njenog supruga

Smrt zbog komplikacija na porođaju?

1592817192_bm.PNG
Foto: Printskrin / Instagram / Bobana Momčilović Veličković

Iza strelkinje Bobane Momčilović Veličković stajao je jedan muškarac, njen suprug Miroslav Momčilović, jedna velika ljubav o kojoj svedoče brojne uspomene. Ona je preminula u 31. godini, a pojedini mediji prenose da je naša reprezentativka u streljaštvu umrla zbog komplikacija na porođaju. Sa Miroslavom Mišom Momčilovićem venčala se 2016. u Boru i upravo fotografija sa njihovog venčanja otvara njen profil na Instagramu.

Pročitajte još: MOŽE LI TUŽNIJE?! Bobana poslednju medalju osvojila sa trudničkim stomakom, nekoliko meseci PRED SMRT(FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

A post shared by Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) on

Mogući uzrok smrti
Pretpostavlja se da je uzrok smrti Bobane Momčiloivć Veličković preeklampsija - stanje koje se javlja samo u trudnoći i to u uglavnom u drugoj polovini trudnoće. Predstavlja komplikaciju koju prate visok krvni pritisak, otoci i belančevine u mokraći. Može da se javi u blažem obliku koji karakteriše manji skok pritiska uz osrednje otoke i težem obliku koji može da ugrozi i bebu i majku jer dolazi do problema u radu jetre i bubrega majke, a u najtežem obliku i do anemije.

Kada odete na profil Miroslava Momčilovića, na samom početku vidite pobedničku fotografiju Bobane sa ovogodišnjeg Evropskog prevenstva na kojem je u drugom stanju osvojila medalju.

Pročitajte još: Island je našao način da smanji narkomaniju kod tinejdžera za 40 ODSTO, može li Srbija da prepiše MODEL?

Između ove dve slike stalo je mnogo uspomena. Zajedno su obilazili svet, uživali na putovanjima, pa tajnu njihove ljubavi čuva i Bolonja gde je nastao ovaj selfi. Zajedno su istraživali i lepote Tajlanda, a na njenom Instagramu ima i njihovih slika sa Bobaninim koleginicama iz reprezentacije koje su verovatno nastale na sportskim pripremama ili takmičenjima.

Instagram čuva i uspomenu njihovog poljupca. Kažu da slike kažu sve i da uspeju da sačuvaju i prikažu najveće istine. Gledajući Bobine i Mišine slike, shvatite koliko ih je velika ljubav spajala.

Pročitajte još: "Godinama sam to osećala...": Majka NA SAMRTI ćerki priznala ISTINU i nakon toga UMRLA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyanniversarymylove ❤️❤️❤️

A post shared by Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) on

Delili su oni i ljubav prema životnjimama pa ni ne čudi što su se venčali vodeći svoje kućne ljubimce pa su njihovu malu zajednicu činili mačak Kristofer Kendzi i psi Grof, Belki, Lola i Čola. Grof i Belki su imali tu privilegiju da ih prate na venčanju.

Bobana je sa mnogo emocija na Instagramu obeležavala važne datume njihove ljubavi uz reči: "Srećna godišnjica, ljubavi". A njihova poslednja zajednička fotografija prikazana na Instagramu je ona sa Kube iz 2018. godine. 

Velika karijera je ostala iz Bobane i velika ljubav koji je pratila ovu prvu i davala joj vetar u leđa.

Pročitajte još: "Bićeš poslušno pašče ili se UBI": BOJAN mesecima PRATIO devojčicu (12) iz Istočne Srbije, pa poslao STRAŠAN zahtev

Bobana Momčilović Veličković streljaštvom je počela da se bavi sa devet godina. U njenoj sportskoj biografiji piše da je bila članica kluba Bor 030. Strelkinja iz Bora je prvu medalju na velikim međunarodnim takmičenjima osvojila 2007. godine i to na Evropskom prvenstvu u Dovilu kada je došla do bronze medalje vazdušnim pištoljem u juniorskoj konkurenciji.

Bila je jedna od najboljih svetskih takmičara pištoljem u 21. veku.

Debi na velikim takmičenjima u seniorskoj konkurenciji imala je na šampionatu Evrope u Merakeru 2010. kada je postala je šampionka Evrope vazdušnim pištoljem. Isti uspeh ponovila je i na EP u Vierumaekiju 2012. kao i ove godine na Evropskom šampionatu u Vroclavu.

Pročitajte još: Srpska omladina REDOVNO PIJE, izlazi na INTERNETU, a ŠTA MISLE o svom životu?

Bila je jedna od najboljih svetskih takmičarki pištoljem u 21. veku. Do te pozicije doveli su je kontinuirani uspesi na evropskim prvenstvima. Na Olimpijskim igrama učestvovala je dva puta, u Londonu 2012. i Rio de Žaneiru 2016. kada je osvojila sedmo mesto vazdušnim pištoljem. Među njenim trofejima su i zlato i srebro na turnirima Svetskog kupa.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.