Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKE MUKE

LJUBAVNA jabuka, crni luk i još 10 afrodizijaka podižu MUŠKU MOĆ, a nisu skupi

Pre nego što posegnete za neproverenim lekovima, probajte domaće čajeve i prilagodite ishranu

1617958317_Depositphotos_236041884_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ne očajavajte ukoliko ste se tokom dugotrajne kućne izolacije i opšte nepokretnosti susreli sa problemom erekcije. Postoje prirodni narodni recepti, ali i ishrana, koji će efikasno podržati vašu muškost.

Pročitajte još: RUSKINJA Viktorija Semjonova: SMRT dolazi iz creva, zato ih moramo čistiti od TOKSINA (RECEPT)

Sok od nara

Antioksidanti u bobičastom voću najbolji su lek za prirodno poboljšanje erekcije. Iscedite sok od nara i pijte u malim gutljajima tokom dana. To će pomoći da brzo povratiti sigurnost u krevetu.

Umesto belog, birajte braon pirinač.
Luk je afrodizijak
Luk je jedan od najefektnijih afrodizijaka. On sadrži alicin, sastojak koji poveća libido i protok krvi u organizmu.

Braon pirinač

Braon pirinač je bogat vitaminom B, koji je sjajan za proizvodnju energije koja je ključna za postizanje libida. Takođe je dobar izvor magnezijuma, koji je ključan za kontrakciju krvnih sudova.

Snaga meda

Med je bogat vitaminom B koji je neophodan za produkciju testosterona, a njegov sadržaj fruktoze pomaže izdržljivost i omogućava sporo i stabilno oslobađanje seksualne enregije.

Pročitajte još: Poboljšava varenje, utiče na zdravlje kostiju... Zašto treba da zavolimo KEFIR?

Lubenica je vijagra

Konzumiranje lubenice može da ima slične efekte kao uzimanje vijagre. NJeni sastojci mogu da pokrenu proizvodnju azotoksida, jedinjenja koje pomaže da se opustite krvne sudovi i tako osnaži potencija.

Miris vanile
Istraživanja pokazuju da je vanila jedan od mirisa, koji je veoma efektan u povećanu protoka krvi i jačanju libida.

Foto. Piksabej

Moć paradajza

Paradajz je poznat i kao ljubavna jabuka. Sadrži veliku količinu beta-karotena, koji pretvaranjem u A vitamin, postaje ključan za seksualno zdravlje. Vitamin A pomaže fukcionisanje reproduktivnih organa, igrajući važnu ulogu u proizvodnji testosterona.

Pročitajte još: Rešite se napetosti i smanjite TAMNE PODOČNJAKE za 30 sekundi: Jednostavno je

Korijander i med

Ovaj začin ubrzava cirkulaciju u genitalnom području. Uzeti tri grama praha korijandera, dodati kašiku meda i ostaviti da se rastopi u ustima.

Čaj od kamilice
Prelijte vrelom vodom cvetove kamilice, poklopite i nakon deset minuta procedite i dodajte med. Ako uz to grickate orahe sigurno ćete poboljšati seksualni nagon i erekciju.
Orasi, bademi, lešnici, kikiriki, podižu libido.

Koštunjavo voće

 

Sitno naseckajte po 50 grama oraha, badema, kikirikija, lešnika, susama, semenki bundeve, suncokretovih semenki i grožđica, pomešajte sa pola kilograma meda. Jede se dva puta na dan, ujutru na prazan želudac i uveče pre spavanja po jednu kašiku.

 

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Bosiljak i kopriva

Pomešajte jednake količine bosiljka, koprive i čubra. Uzmite kašiku ove mešavine i prelijte je šoljom vrele vode. Ostavite da odstoji desetak minuta, procedite i pijte sa medom tri puta na dan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas