· · Komentari: 0
ASTRO

LJubavni horoskop za jul: Blizancima i Škorpijama nova ljubav, a jedan znak RASKIDA

Mesečni ljubavni horoskop Rakovima vraća staru ljubav.

1624261036_par.png
Foto: Depozitfoto

Ovan

U julu ćete imati lep odnos sa partnerom. Obasipaćete se komplimentima, vi ćete biti mazni i zavodljivi. Da bi čarolija potrajala potrebno je da iskreno komunicirate sa partnerom. Neki Ovnovi koji su u braku mogu imati problem oko nasledstava. Slobodni upozanju osobu koja ostavlja jak utisak na njih.

Pročitajte još: Primitivni nomadi su napravili precizan astronomski sat: Da li su došli sa ORIONA?

Bik

LJubavni horoskop za jul Bikovima ne donosi novu ljubav. Oni Bikovi koji nisu u vezi se sjajano zabavljaju, uživaju i flertuju. Neka tako i nastave. Bikovi koji su u emotivnoj vezi očekuju podršku bliže porodice. Postoji mogućnost da podrška izostane i sada nemojte biti ćutljivi, ne govorite sebi u bradu već jasno i precizno iznesite svoja očekivanja.

Blizanci

Vama mesec Juli ako ste slobodni donosi pravu i ozbiljnu ljubav. U toj vezi ćete imati prosperitet, sreću i zadovoljstvo. Ako neki Blizanci nešto taje sada će na svetlost dana sve izaći. Oni koji su u vezi bi trebalo da zakopaju ratne sekire i da uživaju sa partnerom.

Rak

Slobodni mogu da očekuju vraćanje partnera iz prošlosti. Oni koji su u vezi mogu da očekuju proširenje porodice. Takođe, ta divna stvar može da dođe pomalo neočekivano pa bi bilo poželjno da se nasledstvo pravno definiše.

Lav

Vama mesec Juli vraća samopouzdanje kada je ljubav u pitanju. I slobodni i oni koju su u vezi sada će da se pokažu u svom punom sjaju. Komplimenti i pogledi će biti prisutni. Pokušajte da ne nearušite lepu ljubav zbog površne avanture.

Devica

Odnos sa partnerom prelazi na viši nivo. Sada je vreme da vaš odnos pravno i zakonski definišete. Bilo bi lepo da partneru precizno kažete vaša očekivanja. Slobodni uživaju i maštaju o savršenom partneru. Pokrenite se malo i on dolazi.

Vaga

LJubavni horoskop za jul Vagama poručuje da će biti u punom sjaju. Pokazujete vašu flert stranu, i suprotni pol odlično reaguje. Ako ste slobodni samo nastavite u tom pravcu. Zauzete Vage žele 100% partnerovu pažnju i vreme. Ne preterujte sa vašim potrebama, pokušajte da oslušenete partnera šta on to želi od vas.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Škorpija

Slobodni upoznaju osobu i neka poslušaju svoju intuiciju šta ona govori. Oni koji su u vezi imaće divne trenutke sa partnerom. Imate zajedničke ciljeve. Moguć je odlazak na odmor.

Strelac

Slobodnim Strelčevima predstoji upoznavanja sa veoma zanimljivom osobom. Pre nego se upustite u bilo kakav vid veze proverite status te osobe. Oni koji su u emotivnoj vezi neka prećute ponekad nešto, već krajem meseca stvari dolaze na svoje.

Jarac

Predstoji vam mesec turbulencija. Zauzeti mogu da otkriju neku tajnu iz partnerove prošlosti što može dovesti do kraja veze. Pre nego što doneste odluku sedite i dobro razmislite. Slobodni se vraćaju davnoj bivšoj ljubavi.

Vodolija

Slobodni upoznaju osobu ali će biti u grču zbog lošeg iskustva iz prošlosti. Ostavite prošlost tamo gde joj je i mesto i prepustite se lepoj i novoj ljubavnoj energiji. Oni koji su u vezi mogu imati sukob sa familijom.

Pročitajte još: Primitivni nomadi su napravili precizan astronomski sat: Da li su došli sa ORIONA?

Ribe

Mesec uživanja i relaksacije. Sa partnerom vam predstoji divan mesec sa puno strasti, ljubavi i razumevanja. Pažnja i lepo ponašanje vas vraća na sam početak veze kada je sve bilo savršeno. Kao da ćete se ponovo zaljubiti. Slobodne Ribe u provodu upoznaju osobu sa kojom će imati lepu i jaku vezu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.