Oglas
· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

LJUBAVNI horoskop za jun 2021! Pomračenje Sunca mnogima će POMRSITI KONCE, Jarcu se smeši NAGRADA, ako uradi OVO!

Turbulentan mesec je pred vama, zvezde najavljuju velike promene!

1621942967_una.JPG
Foto: Joutube Printscreen
Oglas

I dok će u junu neke pogoditi Amorova strela, neki će jedva čekati da s eovaj mesec završi, pa šansu dati drugoj, nekoj boljoj ljubavi

Vaga- u junu ćete biti rastrzani između posla i porodičnih obaveza. Partner će se osećati zapostavljenim i tada će doći do sitnih svađa. Ne brinite, već od sredine meseca stavri se popravljaju i imate odličnu komunikaciju sa partnerom.

Škorpija- jun unosi radost u vašu vezu. Lepa i protočna komunikacija i organizacija mini odmora je nešto što će vam uneti dodatnu radost u vezu. Imaćete dosta izlazaka i lepog i intimnog vremena sa partnerom.

Strelac- jako je bitno da ne donosite odluke u sekundi. Pomračenje Sunca se dešava u vašem polju ljubavi i može doći do tajni ili da neke tajne isplivaju na površinu. Imaćete zahlađenje u odnosu i tada možete da imate ishitrene reakcije koje mogu da dovedu u pitanje opstanak vaše veze.

Jarac-zbog opozicije Marsa i Plutona biće razilaženja u planovima i morate da postignete kompromis. Ako to uradite početkom meseca u drugoj polovini dolazi nagrada! Lepa komunikacija, druženje sa prijateljima i strast se vraća na velika vrata. Sve je do vas!

Vodolija- Pomračenje Sunca će dovesti do problema u sagledavanju partnerovih potreba. Morate da se potrudite da ne padate pod uticaj pomračenja već da se usresredite i da jasno sagledate situaciju. Jedino tako ćete pružiti partneru podršku a on će zauzvrat da vam priredi divne ljubavne trenutke. Retrogradni Merkur će dovesti do razrešenja nekih nejasnoća iz prošlosti.

Ribe- Zbog neptuna nečete jano moći da razumete šartnera kao ni ona vas i to dovodi do svađe. Merkur će 22 krenuti direktno i tada se komunikacija popravlja. Unosi vam lepe momente u dom i porodicu. Neke stavri iz prošlosti će se rešiti na lep i lagan način.

Prvi deo ljubavnog horoskopa pročitajte KLIKOM OVDE

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas