Oglas
· · Komentari: 0
JEZIVO

LJubomorna sestra zgrozila potezom: "Moj brat i njegova glupa žena imaju sjajan brak. Tražim osobu koja će ga uništiti" (FOTO)

Otišla je toliko daleko da se registrovala na platformi preko koje je postavila oglas kako traži pouzdanog "razarača brakova" koji će uništiti sreću njenog brata i snajke.

1617368496_Depositphotos_42788437_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Žena koja je ljubomorna na "predivan" brak svog brata, napravila je profil na jednom saju na kom je postavila oglas kako bi pronašla "razarača brakova" koji bi uverio njenu snajku da prevari muža. Na svom profilu žena je objavila snimak svoga brata i njegove supruge uz opis tačno onoga što traži.

Pročitajte još: Neverovatno, ali istinito: Evo šta je ovaj čovek uradio sa kreditnim karticama samo kako bi uštedeo novac! (VIDEO)

- Moj brat i njegova glupa žena, imaju sjajan brak i svima ga guraju pod nos. Ali ja tražim muškarca koji će se umešati u njihov brak i naterati moju snajku na aferu. Pošaljite mi poruku i objasnite zašto biste bili dobar kandidat - napisala je na profilu.

Foto: Printskrin/Reddit

Ekipa je zgrožena

NJen profil brzo je podeljen na drugim društvenim mrežama, gde je prikupio mnoštvo reakcija, a mnogi su se u komentarima zgrožavali nad njenom "zverskom" idejom, kako piše The Sun.

Pročitajte još: "Ovako izgleda kada si živ sahranjen": Proveo je dva dana zakopan pod zemljom u sanduku i prikupio 50 miliona pregleda (VIDEO)

"Zamislite da vam ovoliko smeta tuđa sreća", glasio je jedan komentar, dok je drugi savetovao: "Umesto ovoga s*anja koje planiraš da prirediš vlastitom bratu, pokušaj da svoju energiju usmeriš u upoznavanje nekoga za sebe."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas