· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

LUDILO! Ovo su trikovi koji će svaku ženu SPASITI u poslednjem trenutku (VIDEO)

Koliko puta se dogodilo da ste spremni za polazak u grad, na posao, u izlazak. Sve je isplanirano, ali jedna stvar krene po zlu...

zene.png
Foto: Pixabay

Ove probleme muškarci nikada neće razumeti, ali ono što ženama ide u prilog je činjenica da oni ove trikove nikada ne bi otkrili i primenili.

Pročitajte još: Saberite inicijale: Ako vam je teško izračunajte svoj BALANS BROJ i naći ćete rešenje!

Nezgoda u poslednjem trenutku pre izlaska iz kuće? Ženama to nije problem!

Koliko god da smo spremni na sve potencijalne okolnosti, svakoj od nas može se dogoditi da na omiljenim farmerkama ugleda zalepljenu žvaku. Ili, budemo spremne za sastanak, jača polovina je stigla i čeka ispred, a minđuša nikako neće da uđe u rupicu na ušima.

Pročitajte još: Mlada dala kumu PRSTEN pre venčanja, a kuma ju je upozorila da ga ODMAH OPERE

Ovo su samo neke od nepredviđenih okolnosti, koje nam se dešavaju svakodnevno, a koje mogu imati i ozbiljne posledice u nekim situacijama.

Pročitajte još: NAJGLUPLJE IME IKADA: Majka mislila da je šala kad je čula kako otac želi da nazove dete

Ipak, žene su žene jer za svaki veliki problem nađu jednostavno rešenje. Otkrivamo vam 12 trikova, koji će ženama, žargonski rečeno "spasiti zadnjicu" u poslednjem trenutku.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.