· · Komentari: 0
neverovatno

Luj Viton predstavio novu TORBICU U OBLIKU AVIONA: Cena je zapanjujuća (FOTO)

Slika torbice u obliku aviona modne kuće Luj Viton nedavno je postala viralna jer torba košta više od polovnog aviona sa jednim motorom.

1618486295_Depositphotos_9864750_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Torbica iz ovogodišnje muške kolekcije koju je dizajnirao umetnički direktor luksuznog brenda Virdžil Abloh izazvala je različita mišljenja na društvenim mrežama, kao i mnoge druge njegove dosadašnje kreacije.

Pročitajte još: SPAVAĆICA HALJINE kao novi simbol elegancije U BOJAMA PROLEĆA (FOTO)

Torbica u obliku aviona predstavljena je u januaru, no tek je nedavno mnogima zapela za oko na internetu - i to zbog vrtoglave cene od 39.000 dolara. Iako fotografije kruže internetom već nekoliko meseci, tek su nedavno privukle veću pažnju, kad je jedna korisnica Tvitera sugerisala da se za isti novac može kupiti pravi polovni avion.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.