· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Ma kakav LOKO LOKO! Evo uz koje SRPSKE RITMOVE je Marija Šerifović sa Hjurikejn proslavila prolazak u finale! (FOTO/VIDEO)

Srpske predstavnice na pesmi Evrovizije plasirale su se u finalno veče takmičenja.

1621552417_h_56911286.jpg
Foto: epa.eu

Srpske prestavnice na ovogodišnjem takmičenju Evroviziji, muzički trio Hjurikejn sinoć su imale spektakularan nastup na polufinalnoj večeri najvećeg evropskog muzičkog spektakla. Pesma "Loko loko" izazvala je prave ovacije u areni i zasluženo će se slušati najmanje jednom u finalnoj večeri Evrovizije.

Pročitajte još: Danas je jedna od najbogatijih holivudskih glumica, a nekada je živela kao beskućnik!

Sve vreme, već nekoliko dana unazad uz naš trio je i nekadašnja pobednica Evrovizije, Marija Šerifović koja devojkama pruža punu podršku i bodri ih sve vreme. Ona je sa njima bila i pre samog nastupa, ali i kao član srpske "pevačke reperezntacije".


Foto: epa.eu

Ono što je na društvenim mrežama naišlo na ovacije je način na koje su članice grupe Hjurikejn i Marija Šerifović proslavile prolazak u finale. Naime, Šerifovićeva je uz ritmove tradicionalnog srpskog kola i tradicionalne uzvike snimila urnebesan video! 

Pročitajte još: "Ksendža SRBENDA, ljubi brat"! ŠOK u Roterdamu! Albanka pokazala ORLA, naša Ksenija TRI PRSTA - gore društvene mreže! (FOTO)

Nadamo se da će još bolji video osvanuti kod Marije Šerifović na TikToku u subotu posle ponoći kada bi se naše devojke, prema prognozama kladionica, mogle naći na samom tronu Evrope.

@serifovich

Devojke su rasturile❤🙌🏻!#eurovision #marijaserifovic #uraganke #foryou #balkan

♬ original sound - Marija Serifovic

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.