· · Komentari: 0
VASPITANJE

MAČKE protiv ZAVESE: Pobednik je GAZDA koji primeni TRI TRIKA (VIDEO)

Ova ružna navika mora da se saseče u korenu, kada prvi put pomisli da bi mogla da se popne!

1598448027_MacaZavesa.png
Foto: Peksel

Vole da se penju svuda, ali na zavesu im je pravi merak! Kada jednom počne to da radi, mačka će ovo zadovoljstvo zapamtiti za ceo život i više nikada neće prestati.

Pročitajte još: MAČKE iz TRI razloga menjaju BOJU SVOG NOSIĆA, a da li treba to da vas ZABRINE?

Foto: Youtube/ screenshot Sushi and Runt

Dakle, ova loša navika mora da se "ubije" u korenu. Uostalom, izuzetno je opasno da se penje na zavese, jer mogu da se otkače, mačka se zamota i dogodi se neka nesreća.

Lošu naviku treba saseći u korenu!

Kada prvi put to uradi, istog trenutka morate odsečnim glasom da viknete na nju. One nisu naivne, po boji glasa dobro znaju da rade nešto loše.

Još bolji trik je da se tog trenutka isprskate vodom. Mačke ne vole vodu, a šok izazvan vodom će sigurno uroditi plodom.

Treći način je da načisto uplašite, a jedan od načina je buka. Recimo, stavite sitan novac u konzervu i ne lupajte njome. Kada skoči na zavesu tog trenutka počnite da lupate konzervom. Mačke mrze iznenađenja, pa bi šok morao da upali.

Pročitajte još: Da li znate šta je CAT ZOOMIES? Vrlo je zabavno i - LOGIČNO

Na kraju, mora se priznati da mačke moraju da se penju, pa da bi pustila zavese na miru morate joj omogućiti neku penjalicu. Da li ćete joj kupiti penjalicu ili joj osloboditi prostor na polici - vaša je odluka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.