· · Komentari: 0
PLAŽA

Madona napravila selfi u kožnom bikiniju, ćerka Lurd objavila i svoj - KO BOLJE izgleda? (FOTO)

Madona voli da pravi selfije u kupatilu, a ovog puta se slikala u kožnom kupaćem kostimu.

1623654232_madonakupatilo.PNG
Foto: Instagram/ screenshot madonna

Madona se vratila u NJujork da završi nove pesme, ali je na Instagram objavila sveže slike u bikiniju. Ona se slikala u kupatilu, a u isto vreme njena ćerka Lurd je objavila sliku u bikiniju sa plaže.

Pročitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Selfi u kupatilu u kožnom bikiniju

Madona je majka šestoro dece i sliku u kožnom bikiniju potpisala rečima:

Nedostajale su mi tvoje slike iz kupatila.

- Novi život, NJujork, ponovo otkrivanje (New Life, New York. Re-Invention) - kaže Madona.

Kada je napisala Re-Invention verovatno je mislila na turneju i seriju neverovatno uspešnih koncerata koje je imala 2004. godine i koju bi sigurno želela da ponovi. Fanovi su oduševljeno lajkovali sliku i komentarisali rečima: "Prelepa, nedostajale su nam tvoje slike iz kupatila".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Lurd je buntovna kao i majka

Lurd (24) je pokazala da kruška ne pada dalje od drveta, jer je i ona objavila svoju sliku u bikiniju. Ona ne nosi kožni, već zeleni bikini i ima fantastično telo.

Zeleni bikini ne ostavlja mnogo mašti

Lurd za razliku od majke nema vežbom oblikovano telo. Na slici malo šta prepušta mašti.

Pročitajte još: Ako je MEGAN MARKL ponela ove SAVRŠENE PANTALONE, moraćete i vi! Prekopirajte stil ove MODNE IKONE (FOTO)

Lurd često objavljuje slike sa plaže ili iz provoda sa drugaricama. Ne libi se da objavi slike sa cigaretama i alholom, čime još jednom dokazuje da je ćerka svoje majke koja je, takođe, bila buntovna u mladim godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LourdesLeon (@lourdsleon)

Lurd je nastarija Madonina ćerka, jer je pevačica usvojila četvoro dece sa Malavija. Madona je 1998. godine napisala i posvetila pesmu "Little Star" ćerki Lurd.  NJEn otac je Karlos Leon, dok je malog Roka Madona dobila sa režiserom Gajem Ričijem.

 

Pročitajte još: Robert de Niro o promašajima u karijeri: Prevarili su me u filmu KUM!

Madona prilično krije privatni život, ali Lola će po svemu sudeći krenuti stopama majke.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.