· · Komentari: 1

Magazin danas proslavlja svoj 1. ROĐENDAN - ovo je naš DAN POBEDE!

Danas vaš omiljeni magazin slavi prvi rođendan!

1620515558_0506-MAGAZIN-1-RODjENDAN_L2.jpg
Foto: Novosti

Pre  tačno godinu dana, 9. maja 2020. godine pokrenut je "Magazin novosti", kao podsajt glavnog sajta.

Tada smo imali smao jednu želju - da čitaocima pružimo kvalitetan sadržaj u kome će uživati! 

Želeli smo da zadržimo kredibilitet koji "Novosti" uživaju među svojim redovnim čitaocima, a da istovremeno sa našim brendom upoznamo mlade ljude i postanemo redovna web adresa kojoj se vraćaju.

U moru informacija, lažnih i strašnih vesti, mi smo se probili kao podsajt koji veruje u prave vrednosti.

Pišemo o običnim ljudima i njihovim potrebama. A ako se pitate zašto smo obični, morate da shvatite da je običnost pojam koji obuhvata našu realnost. Svi mi imamo neobične navike, ali na kraju dana, kada se svi umorni vratimo sa posla ili konačno dočekamo slobodan vikend, svi volimo da vidimo koji je najbolji recept za pitu, kako da se same isfeniramo, kako da uklonimo kurije oko prirodnim putem, kako da podignemo imunitet za vreme korone, šta je to što nervira našeg partnera...a Magazin je tu upravo zbog toga.

Godinu dana kasnije, možemo reći da smo USPELI! Za kratko vreme postali smo jedan od tri najčitanija magazina u Srbiji. 

Ono što ne može da se prikaže brojkama, jeste poverenje koje nam svakodnevno ukazujute, zato Vam neizmerno hvala, jer zbog Vas, dragi naši čitaoci, ne bismo ni bili tu gde jesmo.

Da zajedno dočekamo i naredne, a danas uživajte u kvalitetnom sadržaju i poklonima koje delimo!

(Više o tome KLIKOM OVDE)

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.