Oglas
· · Komentari: 0
RODITELJSTVO

Majka stvara ljubavnika, a otac ČOVEKA

Pred vama je vikend i pravi trenutak da se posvetite deci!

1617351191_Depositphotos_25265797_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mališani, čiji su očevi emocionalno više uključeni u njihovo odgajanje, imaju manje šanse da razviju probleme u ponašanju, pokazalo je dugogodišnje istraživanje stručnjaka sa Oksforda, u kojem je učestvovalo više od 10.000 roditelja.

Porčitajte još: Napravite ukusnu i luksuznu GOZBU od palačinki (Foto)

Ako im od malih nogu pružaju podršku i ljubav, postoji velika šansa da deca izgrade samopouzdanje i samopoštovanje. Oni će kasnije u životu biti zadovoljniji, neće preispitivati sopstvene odluke i vrednosti, biće svesni svojih kvaliteta, a samim tim i srećniji.

Majke pružaju nežnost, a očevi nešto drugo.

Za razliku od majki koje su, pre svega, zadužene da brinu o njima i da im pruže nežnost, na očevima je mnogo kompleksniji zadatak.

Pročitajte još: Deda je kupovao hranu, a unuk vrištao za keksom: Prodavačica se ŠOKIRALA! NJegov METOD treba da znaju svi roditelji

Oni moraju da ih ohrabre, oslobode strahova, nude razne izazove i pripreme za život. Dobar otac će uvek imati vremena za decu i pokazaće interesovanje za njihove želje i probleme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas