· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Majka troje dece, uspešna poslovna žena i KRALJICA STILA (FOTO)

Ova bogata naslednica Donalda Trampa, Ivanka Tramp svoj idealni stil izgradila je još od perioda u kome se kao mlada bavila manekenstvom, dok danas u poslovnom svetu diktira modne trendove

1594675666_ivanka-tramp.jpg
Foto: Depositphotos

Istančan modni stil, naglašena lepota, poslovni uspesi na nekoliko strana i još bolja podloga - bogata naslednica Donalda Trampa. Čini se da je Ivanka Tramp imala sve preduslove da postane kraljica stila i da diktira modne trendove i u tome je definitivno uspela.

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyderabad House

Objava koju deli Ivanka Trump (@ivankatrump) dana

Ivanka je majka troje djece, a osim što radi u porodičnoj kompaniji, može se pohvaliti i sopstenom linijom nakita, garderobe i parfema. 

Pročtiajte još: Svetske zvezde već su nabavile ovaj komad garderobe, a morate ga imati i vi jer DOSTUPAN JE SVIMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lots of love and memories as the sun sets on this 4th of July weekend! 💛🧡❤️

Objava koju deli Ivanka Trump (@ivankatrump) dana

NJena manekenska karijera i piste na kojima je nosila Versace, Marc Bouwer i Thierry Mugler, ali i brojne reklamne kampanje za poznate modne trendove, uticali su da ova lepotica izgradi modni stil na koga će se ugledati i mnoge poznate ličnosti. Izgradila je prefinjen i elegantan stil, sa kojim nema greške.

Pročitajte još: SAVRŠENO našminkane mačkaste oči za 5 MINUTA uz pomoć FLASTERA! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wheels up. Next stop, Morocco! #WGDP 📷: Jacquelyn Martin/ AP

Objava koju deli Ivanka Trump (@ivankatrump) dana

NJen stil se sa svakim svojim pojavljivanjem u javnosti nađe u središtu javnosti. Osim u istančanom modnom stilu kroz godine Ivanka je naučila i pravila ponašanja u javnosti, pa se njoj retko kada nešto može zameriti.

Pročitajte još: Da PUDER na vašem licu izgleda PRIRODNO? Uz ovaj TRIK MOGUĆE JE!

Ova mlada poduzetnica svoje troje dece odgaja u braku sa investitorom Džerardom Kašnerom.

Pročitajte još: SVE žene TRAČARE: Evo koje to rade NAJVIŠE, koliko sati dnevno i na KOJIM MESTIMA

Inače, Trumpova najstarija kćerka može se pohvaliti i diplomirala ekonomiju, a zamenica je predsednika uprave zadužena za razvoj u očevoj komapniji. 

Pročitajte još:  Imate između 50 i 65? Ovo je NAJBOLJE DOBA, a evo zašto ste baš u tim godinama POSEBNE

 

Ivanka Tramp sjajno usklađuje svoje privatne i poslovne obaveze, a za vas smo izabrali neke od njenih najboljih kombinacija.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.