Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Majli Sajrus se u toplesu šali na račun Hane Montane (FOTO)

Slavna pevačica koristi svaki slobodan trenutak da provede dan u bazenu u kojem se potpuno "raspištolji".

1615813315_Majlitoples.PNG
Foto: Instagram/ screenshot mileyxxcyrxs
Oglas

Majli Sajrus voli da se sunča u toplesu, ali i da se šali na svoj račun.

Pročitajte još: PRIRODNA LEPOTA?! Da li biste prepoznali SOFIJU MILOŠEVIĆ kao foto modela (FOTO)

"Leto je stiglo, a ja sam spremna za njega" - napisala je Majli Sajrus uz golišavu sliku. Pevačica (28) je proteklih dana objavila nekoliko top-les fotografija iz svog bazena, a najzanimljiviji su haštagovi koje kači uz njih: #hannahmontana #friends #feminist #revolution #america #covid19

Ne treba mi top, ja sam top!

- Ne treba mi top, ja sam top - našalila se Majli na svoj računa - dodala je Majli koja se slikala napućenih usana samo u crnim gaćicama i sa bejzbol kapom..

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Zašto se Majli Sajrus šali na račun Hane Montane? Nedavno je objavila video u kojem nosi vruće pantalonice čime je rimejkovala pesmu Dajane Samer iz 1979. godine “Hot Stuff.” Majli je ispred ogledala đuskala obučena kao Dajana uz ovu pesmu.

- Majli je sa pratiocima podelila i informaciju da je sama, nema dečka, ali je spremna da se vrati u "akciju" čim prođe korona - napisala je ona.

Majli godinu dana nema dečka...

NJen poslednji dečko bio je Kodi Simpson (24) sa kojim je raskinula avgusta 2020. godine, a zabavljali su se 10  meseci. Pre njega zabaljala se dva meseca sa Brodijem Dženerom.

Pročitajte još: KARLEUŠA ponovo zapušila usta svima i ODBRANILA KOLEGE: Muzičari da idu na NJIVU?! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas