Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

MALA dnevna soba traži VELIKE IDEJE: Ovo su najčešće GREŠKE

Vlasnici stanova se najčešće žale da je dnevna soba mala i da je prava muka urediti je da bude funkcionalna, ali i lepa.

1604048108_Depositphotos_181411978_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Problem male kvadrature može da se reši dobrim idejama, kreativnošću i uz malo mašte. Sigurno ste u časopisima videli najmanji životni prostor koje može da zamislite koji je savršeno skladno dekorisan.

Pročitajte još: Možda na njima NEMA KNJIGA, ali police su JOŠ LEPŠE i ZANIMLJIVIJE

Prva mala tajna velikih arhitekata kako se uređije mali prostor je boja.

Tamna boja smanjuje!
 
Zaboravite na žute i crvene zidove - tamne boje smanjuju prostor. Apsolutno pravilo je da mali prostor treba da bude beo sa po nekim akcentom! Istina, možete birati i nežno roze (tako zvana nude nijansa) ili svetlo zelenu (mint), ali nijansu ne smete da promašite, pa je bolje ne eksperimentisati.

Bela boja i tamni akcenti - sasvim dovoljno!

Ugaona garnitura?

Ugaona garnitura nije loš izbor, jer se tako postiže dovoljno prostora za sedenje, ali ovaj deo nameštaja u malom prostoru ne treba "obogaćivati" foteljama ili tabureima. Mora da bude što svetlije boje, savršeno upasovana i da se nalazi, zaista, u uglu kako ne bi oduzimala preko potreban prostor.

Polica blizu plafona iznad kreveta i garniture Foto: Depozit

Akcentovanje mora biti odmereno

Crni ram na ogledalu - zašto da ne? Crno-beli jastuci na svetlo sivoj ugaonoj garnituri - odlična ideja. Međutim, to je sve! Crne, teget i sličnih nijansi ne sme da bude previše.

Pročitajte još: Imajte OTMEN DOM pomoću 8 jednostavnih trikova (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•STUDIЯ 26,8 KV.M.• ⠀ Dizaйn @mossebo.official ⠀ Gorod Habarovsk ⠀ «V kvartire preobladaюt lilovый, zolotoй i koričnevый – lюbimыe cveta hozяйki. Ostalьnыe ottenki dopolnяюt interьer яrkimi akcentami. Vse vmeste smotritsя kak glamurnaя kartinka ili dom sovremennoй kuklы Barbi, lišennый, odnako, naleta iskusstvennosti. ⠀ V itoge polučilsя sovremennый i smelый dizaйn bogemnoй studii.» ⠀ ⠀ Stavьte laĭk,esli moi postы poleznы 👍 Sohranяĭte ponravivšiesя publikacii sebe v zakladki (sprava flažok vnizu pod foto) 🚩 ⠀ Podpisыvaĭtesь na akkaunt,gde mnogo ideĭ dizaĭna malenьkih kvartir : @malenkayakvartira Idei dlя ne malenьkih kvartir: @nemalenkayakvartira Idei dlя malenьkih kuhonь: @malenkayakuhnia Idei dlя kuhonь-gostinыh: @kuhniagostinaya

A post shared by Idei dlя malenьkih kvartir (@malenkayakvartira) on

Pročitajte još: LENJIVCI pozivaju da se LENJO LEGNE NA NJIH!
 
Svaki santimetar...

Dobro pogledajte prostor i razmislite kako da svaki kutak iskoristite za odlaganje stvari. Polica mora da bude bela i da ide do plafona. Prozor mora da ima dasku na koju mogu da se stave saksije sa cvećem, pepeljare, pa i knjige. Zaboravite na konzolu i klupski sto. Sto mroa da ima fioke ili da bude žičan kako bi se koristio kao mala ostava za ćebe ili novine. Mali prostor izgleda lepo samo kada je uređen sa ljubavlju i pažnjom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas