Oglas
· · Komentari: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Male ŽIVOTNE NAVIKE zauvek zbližavaju partnere! Pokušajte da ih usvojite

Zajednički život može biti prilično naporan posebno na samom početku, pa je neophodno uvek pronaći vremena za sebe, a pritom ne zaboraviti i na zajedničke aktivnosti. Evo kako uspostaviti ravnotežu...

1598564869_parovi.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Zajednički život sa partnerom je veliki korak na koji se mnogi teško odlučuju zbog straha od nepoznatog, nepoznatih navika koje partner ima ili svojih loših navika, koje su do tada uspešno skrivane. Takođe, mnogi beže i pod parolom daće uploviti u dosadu i da će im dani uvek ličiti jedan na drugi.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

Trud uložen u razgovor sa partnerom i kreiranje zajedničkih navika vratiće se višestruko 

Nemojte ovoj životnoj odluci pristupati sa strahom! Ukoliko oba partnera od samog početka usvoje nekoliko malih navika, iskra zaljubljenosti i zainteresovanosti jedno za drugo će uvek ostati podjednako snažna.

Pročitajte još: Vreme je da se SUOČITE sa istinom! Evo zašto su muškarci LUDI ZA PLAVUŠAMA

Tako je jedan od ključeva uspešne veze vreme koje svaki partner odvaja samo za sebe i radi ono što ga uveseljava. Na taj način imaćete više tema za razgovor, a i nećete biti baš stalno zajedno.

Ne treba zaboraviti i na zajedničke aktivnosti, koje bi trebalo da postahu zabavni rituali koji vas dodatno povezuju, od svakodnevnih sitnica do nekih običaja na praznike. Obzirom da sada činite novu porodicu, novi rituali su poželjni.

Pročitajte još: Važno za sve roditelje! Ukoliko vam dete ima ovaj PROBLEM, gastroenterolog IMA REŠENJE

Probleme treba rešavati razgovorom, bez povišenih tonova i to odmah čim se problem pojavi, jer što duže čekate, problemi će biti sve veći. Nikad ne treba da se kajemo zbog truda koji investiramo u vezu, jer će se vratiti višestruko. 

Kad sve to povežete i dodate osećaj zahvalnosti za sreću koju imate, pred vama je dug i srećan život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas