Oglas
· · Komentari: 0
PSIHOLOGIJA

Malo drugačiji test ličnosti: Koju ste BOJU prvo UOČILI na ovoj SLICI?

Boja koju ste prvo primetili, reći će vam dosta o vašoj ličnosti.

1631603711_slika.png
foto: Printskrin/BRIGHTSIDE.ME
Oglas

Testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija i slika, kao i optičkim iluzijama, jesu laki, brzi i prilično precizni, smatraju psiholozi. To je samo jedan od razloga zbog kojeg su toliko popularni, posebno na društvenim mrežama.

Osim što vežbaju naše mentalne sposobnosti i vid, ovakvi testovi su vrlo zabavni, jer možete otkriti nešto novo o sebi i svojoj ličnosti.

Pročitajte još: Otkrijte NAJMOĆNIJU osobinu koju posedujete: Da li ste prvo uočili TIGRA ili DRVEĆE?

Pogledajte sliku i u tekstu ispod pronađite boju koju ste prvo uočili, i pročitajte šta ona simbolizuje.

foto: Printskrin/BRIGHTSIDE.ME

Tamnoplava

Ako ste prvo uočili tamnoplavu, to je znak da ste perfekcionista. Volite sve da analizirate i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke brzopleto, i uvek uzimate u obzir sve činjenice. Prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost.

Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija, samo ih ne stavljate na prvo mesto. Estetika vam je veoma važna u svemu, pa tako i u odabiru partnera.

Žuto-zelena

Žuto-zelena označava da je vaš životni moto rečenica: "Lako ćemo". Vi ste opuštena osoba koja ne trpi pritisak, i ne stresirate se bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvek gledate "širu sliku".

To što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i sujete, ali zabog tog ležernog stava često "nastradate".

Tirkizna

Ako ste prvo uočili tirkiznu, to znači da vi u svemu vidite umetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvek ste u potrazi za novim avanturama, uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je reč o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posetili.

Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo "ohladite".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas