· · Komentari: 0
OTVORENO

"Mama, ja ne smem" .... Tanja Savić otkrila emotivne detalje razgovora sa sinom

Tanja Savić i dalje je u centru pažnje

1607868745_tanja-savic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Pevačica nakon što je javno porekla da se pomirila sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, sada je otkrila i detalje razgovra sa sinovima Maksimom i Đorđem.

Pročitajte još: Oglasio se DARKO LAZIĆ nakon smrti oca: "Sve smo od sebe dali"

Tanja, kako je i sama u jednoj emisji otkrila i dalje vodi borbu za starateljstvo, a otkrila je i dosada nepoznate detalje o odnosu sa sinovima:

- Dušan je uspeo da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i tako ukalja moju reputaciju koju stvaram godinama. Ja sam živi primer te manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svesna sam naravno da sam i ja tu pogrešila - rekla je pevačica u emisiji "Grand Magazin" i dodala:

 - Kada sam se čula sa decom, dešava se da nekada malo duže pričam sa Đoletom, a nekada sa Maksimom. Bila je jedna situacija poslednji put kad sam se čula sa Maksimom. On je nacrtao tatu i ja sam naravno pitala kada ćes mene nacrtati, a on je rekao: "Mama ja ne smem da te nacrtam", poznajem svoju decu i kada nesto prećute ja znam šta misle - zaključila je Tanja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.