Oglas
· · Komentari: 1
ŠKOLA

Mama iz Srbije IZBAČENA IZ VIBER GRUPE nakon što je uputila PORUKU ostalima: Sada dobija PODRŠKU(FOTO)

Čarke nisu redak slučaj u ovim razgovorima

Depositphotos_75407979_s-2019.jpg
Oglas

Roditelji dece koja idu u vrtić ili školu teško da mogu da budu van popularnih viber grupa u kojima se dogovaraju sa ostalim korisnicima o poklonima za vaspitačice ili učiteljice. Čarke nisu redak slučaj u ovim razgovorima ako se neko od roditelja odstupi od ostatka grupe, a jedna mama je zbog svoje izjave nedavno izbačena iz grupe.

Pročitajte još: Majka odlučila da više NIKAD ne ostavi ćerku (7) TETKI na čuvanje nakon onoga ŠTO SE DESILO U KUHINJI

Napisala je: "Drage mame, pošto mi ne volimo te kupovine poklona vaspitačicama/učiteljicama i mislimo da je mnogo vrednije i smislenije da dete nešto samo napravi svojoj vaspitačici za uspomenu, tako ćemo i uraditi. Hvala vam svima."

 

Ova rečenica nije se dopala ostalim majkama iz grupe, pa su rešile da je bez objašnjenja izbace iz nje. Većinu roditelja ova vrsta komunikacije zamara i najradije bi ostali van nje, ali pošto je vaspitačicama i učiteljicama lakše da na ovaj način razgovaraju sa svima, nego da pojedinačno javljaju novosti, roditelji teško da mogu da budu izvan viber grupa. Osim ako vas ne izbace.

Pročitajte još: Ispovest bake Milene rasplakala Srbiju: Sve u životu sam dala deci, a evo kako mi vraćaju

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas