Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

Mamine maze ili Edipov kompleks: Ovaj tip muškaraca obavezno treba izbegavati

Patološka povezanost majke i sina nikako nije dobra

1615994562_maco-muskarac.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Edipov sindrom, kako se stručno naziva ovaj odnos  karakteriše se u vidu bolesne ljubavi prema majci i amozitetu prema ocu. Majka je ta koja u najranijem detinjstvu dete previše vezuje za sebe, ponekad čak i patetikom tako da on u njoj vidi žrtvu svoga oca, a samim tim oseca stalnu potrebu da je zaštiti.

Pročitajte još: Ako posedujete ovu osobinu bićete srećnije u vezi

Foto: despositos

Ona preterano brine o svom sinu, proverava gde je i sa kim, da li je jeo, spavao… Počinje da živi svoj život kroz njega. Ovakvi muškarci često ostaju emotivno ne ispunjeni, u svojim partnerkama traže svoju majku, ali kako nijedna ne ispinjava ta očekivanja, veza sa ovim tipom muskarca je osuđena na propast.

Na početku imate utisak da ste pronašle čoveka svog života, a njegovo ponašanje prema majci bice vam samo odraz poštovanja žena, vredan divljenja. Dubljim ulaskom u vezu shvatićete da je vaše mesto iza majke i da borba za ljubav u kojoj se zna pobednik počinje.

Mama je uvek prioritet. Ako mamu nesto zaboli, ako je tužna to će biti važna tema u vašoj vezi. Strah od gubitka majke na bilo koji načn kod ovakvih muskaraca je misao koja ih često prati. Bilo koja vaša sugestija na račun majke može izazvati buru loših osećanja i reč prema vama, jer zapamtite vi niste važni u ovoj priči.

Mamina maza – Muškarac u usponu

Ovaj mušarac je bitan samo sebi, na putu do svog uspeha tražiće vašu podršku, divljenje, podizanje samopouzdanja. Pričaće vam bajke o budućnosti kakve još niste čuli, o vašoj kući iz snova, deci… usput i o tome šta želi majci da priušti kada dođe do vrhunca karijere.

Pročitajte još: PAMETNA, LEPA, DUHOVITA...Koja osobina muškarcu govori da je ona PRAVA ŽENA?

Koristiće vašu ljubav kako bi manipulisao sa vama, toliko da nećete primetiti koliko zapravo brine samo o sebi. Počinje da radi sve što nije do tada, izlazi bez vas, provodi vreme sa drugim ljudima, sve prepisujući poslu i pravdajući se kako mu takav život ne prija. Novac menja njegov svet samim tim i vi postajete suvišni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas