Oglas
· · Komentari: 0
lepota

MANJE JE VIŠE, kako da sa MINIMALNO ŠMINKE postignete ono što želite

Što manje kozmetike na licu, bolje ćete se osećati. Ali, verovatno se pitate kako izgledati fenomenalno sa minimalnom šminkom kada je koža hirovita, oči su umorne, a usne nisu dovoljno izražene?

1596532233_Depositphotos_98497804_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Evo trikova koji će vam omogućiti da izgledate jednostavno, ali impresivno.

Glatka koža bez fleka, ali bez efekta maske

Nekoliko slojeva pudera, nanešeni jedni na druge mogu da izgledaju neprirodno. Umesto toga, koristite tip sunđera BeautyBlender, koji će omogućiti da se čak i mala količina tečnosti tečno topi na koži, i pokrije svaka nepravilnost i nedostaci. Nanesite puder od centra lica, postepeno prelazeći ka spolja. Tako možete računati na prirodnu glatkoću.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Napravite frizuru za sve prilike: Tu je savršena PUNĐA

Maskiranje bubuljica

Pripremite tanku četkicu i kremasti korektor. Ova dva gedžeta obezbeđuju da efikasno prikrijete akne. Nanesite proizvod na centar bubuljice i minimalno u području oko nje. Zatim pažljivo zamaskirajte. Kada zamaskirate bubuljice nije vam potreban debeo sloj pudera da pokrijete nepravilnosti.

Kada prekrijete bubuljice nije vam potreban dodatni sloj pudera!

Svežiji izgled

Želite li da izgledate odmorno i sveže kao nakon dobrog sna? Ako se borite sa tamnim krugovima oko očiju ne smete zaboraviti korektor. Bolje je da odaberete proizvod koji će posvetliti vašu kožu. Koristeći malu četkicu, primjenjujte kozmetiku ispod donjeg kapka, prema obrazu i formirajte oblik slova V. Zatim utrljajte u celini.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: SUVA KOŽA je čest problem LETI, obratite pažnju na ove stvari i možete REŠITI PROBLEM

 Usne na jednostavan način

Da bi naglasili stav naravno da vam je potreban karmin. Međutim, njegova upotreba zahteva često komplikovane procedure popravljanja. Potreban vam je brži efekat, koji ne zahteva puno popravke? Nabavite ruž ili sjaj za usne u olovci. To će dati jasne boje usnama, ali bez čestih pogleda u ogledalo.

Ruž za usne u olovci za lakše nanošenje kada nemate vremena za popravke!

Da izrazite smokey eye

Ne treba vam gomila senki da stvorite zadimljeni efekat očiju. Samo vam je potreban gusti ajlajner ili mekana olovka u crnoj boji ili boji grafita. Nanesite je duž gornjeg i donjeg kapka i duž trepavica. Zatim koristite meku četkicu i utrljajte proizvod.

Pročitajte još: Uz PRAVINO nanošenje HAJLAJTERA vaše lice će BLISTATI! Otkrijte kako (VIDEO)

Naglašene obrve

Ako želite "no make up" izgled nephodno je da imate lepo oblikovane i dobro definisane obrve. Ne zaboravite da obrve daju karakter licu. Koristite 3u1 proizvode koji će ofarbati obrve, držati ih na mestu i optički ih zgusnuti. Ne zaboravite da redovno održavate obrve i uklonite sve izrasle dlačice.

Senzualni izgled

Ne treba vam masa senki za oči da dobijete tajanstveni pogled - dovoljan vam je crni krejon. Povucite liniju tačno na unutrašnjoj strani kapka i povežite u uglovima očiju. Tako ćete najbolje naglasiti vaše oči.

Foto: Deposit
Hajlajter za punije usne!

 Punije usne

Želite da vaše usne izgledaju veće i punije? Nanesite hajlajter iznad gornje usne i na sredini donje usne. Hajlajter osvetljava kožu, naglašavajući oblik usana i daje iluziju većih usana.

Pročitajte još: AKTIVNI KISEONIK i nega lica, kako se koristi i čemu služi?

Sjajni izgled

Naglasite prirodnu boju očiju pomoću olovke u boji. Neutralne boje poput crne ili braon snažno će naglasiti oči, ali ako želite prirodniji izgled koristite olovke u boji. Za zelenooke će biti najbolje ako koriste ljubičastu i braon olovku, za žene sa plavim očima su savršene nijanse narandžaste i zlata, a braon očima najbolje odgovara tirkizno plava nijansa olovke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas