· · Komentari: 0
OTVORENO

Marija Šerifović iskreno o trenutnoj situaciji na estradi

Pevačica se vratila iz Amerike i nastavila sa snimanjem Zvezda Granda

1599463487_marrija-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Marija Šerifovič provela je nekoliko nedelja u Americi, a nakon povratka vratila se svakodnevnim obavezama i snimanju Zvezda Granda, jer će ovo biti jedini prihod novca u narenom periodu:

Pročitjte još: Besna Marija Šerifović IZNENADILA pratioce: Tražim PLAC!

- S obzirom na to da ja ne radim i da verovatno ni sledeće godine neću raditi, ovo će mi biti jedina zanimacija, a i finansijska dobit- rekla je Marija i dodaje da još nije stigla da se ispriča sa novim članom "Grand" produkcije, Aleksandrom Milićem Milijem.

- Niti sam videla čoveka, jer su me odmah doveli ovde. Nisam se ništa preterano bavila tom informacija, ali shvatam da produkcija zna šta radi. Ko god došao dobrodošao, ja svoj posao krećem da radim brutalno i bez milosti- zaključuje pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobar vam dan. Kako smo danas ? ☕️🍪

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.