Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Marina Tucaković progovorila o zdravstvenom stanju: Ne mogu da kažem da je dobro

Jedan od najboljih tekstopisaca konačno otkrila kako se oseća

1605108235_marina.png
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Marina Tucaković, već godinama vodi borbu sa karcinom, a nakon medijske pauze koju je napraavila, odlučila je da otkrije u kojoj fazi se sada nalazi.

Pročitajet još: Slavica Ćukteraš progovorila o Tanjinoj borbi za decu: Nije mi delovala jaka, uvek je bila nesigurna

- Pravo da vam kažem, onako. Prolazim kroz hemioterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam - rekla je Marina i otkrila da je prekinula lečenje u inostranstvu i da se trenutno leči na onkologiji u Beogradu.

- Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam - kratko je rekla i otkrila koliko joj znači podrška porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on

- Podrška porodice jeste važna i čak poželjna, može da pomogne, ali kad se osećate loše, onda ujedno osećate da vam niko i ništa ne pomaže. To je sve valjda proces koji mora da se odvije.

Pročitajte još: Poznati glumac progovorio o traumi iz detinjstva: Ozbiljan strah sam imao, kolena nisam osećao

Letos je Marina izjavila da je korona mnogo uticala na njen rad i prihode, te da prolazi kroz finansijske teškoće. Priznala je da joj na ruku ne ide ni lečenje koje je veoma zahtevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od asutorskih prava nekako uspeva da ispliva na površinu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas