· · Komentari: 0
MISTERIJE

UHAPŠEN MUŠKARAC! Poznata sudbina male Medlin, koja je nestala pre 13 godina?!

Nemačka policija je pronašla muškarca starog 43 godine za kojeg sumnja da je pre 13 godina oteo britansku devojčicu na odmoru u Portugalu.

TODAY1.PNG
Ceo svet je tražio Medlin Foto:Youtube/ screenshot Today

Medlin Mekejn bi u maju proslavila 17. rođendan, ali je kada je imala tri godine, tokom odmora u Portugalu sa roditeljima, nestala.

Pročitajte još: "Na onom svetu su mi rekli da mogu da odaberem život, a rak će nestati": Anita je umrla, oživela, pa OTKRILA TAJNU

Godinama su roditelji Kejt i Geri Mekejn putem medija molili sve koji imaju informacije o nestanku njihove ćerke da im jave. Policija nikada nije obustavila potragu za malom Medlin, a u jednom trenutku su pod lupom držali i same roditelje. Javnost je osuđivala roditelje što su te kobne noći, 3. maja 2007. godine, trogodišnjakinju ostali samu u sobi dok su oni večerali u obližnjem restoranu.

Uznemireni roditelji Foto: Youtube/ screenshot Today
I roditelji su bili osumnjičeni, ali nikakvih tragova nije bilo.

Svake godine su se pojavljivali novu tragovi i dokazi, ali ništa nije policiju odvelo do male Medlin. U poslednjih 24 časa u javnost je procurila vest da je konačno uhapšen muškarac (43), nemački turista, koji je belim kombijem pre 13 godina putovao po Portugalu.

- Muškarac na kojeg sumnjamo već se nalazi u zatvoru i osuđen je za nedozvoljene seksualne odnose sa devojčicama - rekao je Kristijan Houp iz nemačke policije.

Kombi zla? Foto: Youtube/ screenshot The Telegraph
Osumnjičeni muškarac je već u zatvoru zbog pedofilije.

Ovaj muškarac je od 1995. do 2007. godine, kao tridesetogodišnjak živeo u belom kombiju (pri dnu sa žutom linijom) i godinama putovao po Portugalu. Policija je pronašla mnoge svedoke koji ga se sećaju, a uspeli su i da ga dokažu da je boravio u letovalištu Plaja de Luz gde su boravili Mekejnovi. On je to veče obavio i telefonski poziv, a sutradan, po nestanku devojčice  je automobil "jaguar" prodao.

Poslednjih godina se proširila priča da je Medlin samo jedna u nizu nestalih devojčica u koje je umešan lanac pedofila.

Pročitajte još: Skinuta oznaka POVERLJIVO! Objavljen tajni plan Britanaca koji se tiče HITLERA

Roditelji male Medlin su skeptični, jer ni jedan privatni detetktiv koje su plaćali da otkriju istinu nisu uspeli ništa da pronađu. Oni su za britanske medije izjavili da samo žele da doznaju istinu i odahnu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.