· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Megan Markl bi mogla da dobije novo ime, princ Hari mora da vrati titulu?

Megan Markl i Princ Hari mnogo "diraju medveda" i ukoliko nastave da napadaju kraljevsku porodicu uslediće problemi.

1622620740_MeganMarklDepozit.png
Foto: Depozitfoto

Megan Markl i princ Hari biraju ime za ćerku, a pored Dajane u opticaju je i Popi (Mak). Međutim, poslednji trudnički dani ne prolaze mirno, jer je kraljevska porodica veoma ljuta na njih.

Pročitajte još: Život joj je obeležila tragedija, a njen hit znaju sve generacije: Da li se sećate ove pevačice? (FOTO/VIDEO)

Od juče, kada su Britanaci počeli da potpisuju peticiju da princ Hari treba da vrati kraljevsku titulu, do danas je sakupljeno više od 45.000 potpisa! Oni smatraju da princ Hari bruka kraljevsku kuću, ali i da on i Megan Markl neće imati više šta da prodaju ako se otkažu titula vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Kladionice: Ime ćerke
Dajana, Mak (Popi), Aleksandrija, Alis i Grejs. To su imena koja su u opticaju za ćerku Megan i Hari.

Dokumentarac princa Harija

Kraljevski ekspert Rebeka Ingliš je danas upozorila Megan Markl i princa Harija da previše "diraju mečku" i da bi trebali da spuste loptu. Ona konkretno misli na dokumentarac o mentalnom zdravlju koji je nedavno snimio princ Hari. I sama Megan Markl je u ispovesti Opri Vinfri ispričala kroz šta je sve prolazila i da je razmišljala o samoubistvu.

Skandal oduzimanja titule princu Hariju

- Britanska kraljevska porodica do sada nije reč rekla protiv princa Harija i Megan Markl, ali da li je realno očekivati da će tako ostati? Pravo je pitanje kada će preći granicu - pitala je Ingliš.

Ingliš je kaže da su svi počeli da se pitaju do kada će Bekingmeska palata ćutati i dozvoljavati da ih vređaju.

Za manje od dva dana Britanci su počeli da potpisuju peticiju zahtevajući da princ Hari sam vrati titulu.  Naime, svi očekuju da će britanska kraljica u jednom trenutku morati da reaguje.

- To bi princa Harija spasilo diplomatskog, političkog i državnog skandala koji je neizbežan - kaže ledi Kolin Kembel koja je pokrenula peticiju.

Princeza Henrija od Velsa

Poznavaoci britanske kraljevske porodice veruju da bi Megan Markl, ako izgubi titulu vojvotkinje od Saseksa o dalje imala za šta da se "uhvati" i titulu sa kojom bi mogla da zarađuje, jer bi imala svako pravo da sebe naziva princeza Henrija od Velsa.

Pročitajte još: STILISTA KIM KARDAŠIJAN otkriva trik kako da nam kosa duže ostane lepa i čista

Analitičari smatraju da bi potez princa Harija sa vraćanjem titule bio win/win za sve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.