Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Megan Markl i princ Hari zaposlili finansijskog gurua: Porodica ŠOKIRANA novim potezom!

Megan Markl je angažovala gurua za novac koji je Nikol Šlezinger doneo 10 miliona dolara!

1623744753_w_56743550.jpg
Foto: EPA
Oglas

Čuveni guru Oli Ajling (39) je pomogao pevačici Nikol Šlezinger (42) da promoviše svoj jogurt koji ju je obogatio. Naime, zarada od ovog jogurta je iznosila više od 10 miliona evra!

Pročitajte još: KIM KARDAŠIJAN šokirala pratioce: "Obukla" lamborginija u beli pliš, da bi joj ličio na PIDžAMU (FOTO/VIDEO)

Guru je radio za Nikol 7 godina

Oli je, istina, radio za Nikol u poslednjih sedam godina, a ona ga je angažovala kada nije bio čuveni stručnjak. Uz njegovu pomoć nekadašnja članica grupe "Pussycat Dolls" je postala bogatašica i većinu vremena provodi na plaži. Oli je bio ključ njene karijere i posle raspada grupe on je Nikol Šlezinger "održao u javnosti".

Ugovori koje imaju su im malo, Megan i Hari žele još novca, jer misle da mogu više.

Sada Megan Markl (39) i princ Hari (36) pokušavaju da se dočepaju ovog finansijskog gurua i preliminarni razgovori su već obavljeni. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa već su potpisali 12 miliona funti vredan  ugovor sa gigantom Netflix i dodatni prihod od 30 miliona sa Spotify. Međutim, oni  veruju da mogu da zarade još više!

Guru održava karijere slavnih

- Kraljevska kuća se plašila da oni neće imati od čega da žive, ali oni šire svoju biznis imperiju i traže najboljeg koji može u tome da im pomogne - kaže njihov bliski prijatelj.

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Oli je obezbedio Nikol Šlezinger ulogu u "Disney" filmu "Moana" i članstvo u žiriju "X Factor". Da nije bilo Olija njena karijera bi propala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas