· · Komentari: 0
ROJAL

Megan Markl pronašla način da se OPROSTI od princa: NEVEROVATAN odabir cveća za venac imao je OVU simboliku!

Vojvotkinji od Saseksa su lekari savetovali da ne prisustvuje sahrani, s obzirom da je u šestom mesecu trudnoće.

1619461108_b9561d84e05a078c3b28a45c82f9987864ea04ad.jpg

Iako nije prisustvovala pogrebu, Megan Markl je pronašla način da princu Filipu oda počast. 

Ceremoniju sahrane gledala je na televiziji iz svoje i Harijeve vile u Kaliforniji od 11 miliona funti, dok je vojvoda od Saseksa prisustvuovao sahrani svog dede.

Megan je princu odala počast vencom, gde je cveće nosilo veliku simboliku.

Ostavila je i ručno ispisanu karticu na vencu za vojvodu od Edinburga u kapeli Svetog Đorđa na dan njegove sahrane.

Venac od Harija i Megan ostavljen je ranije u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru kako bi obeležio njihovo poštovanje.

Simbolika cveća

Megan i Hari su lično odabrali cveće lokalnog porekla, uključujući i Acanthus mollis (Medveđe pantalone), nacionalni cvet Grčke, koji će predstavljati Filipovo nasleđe, i Eringium (morska božikovina) za predstavljanje Kraljevskih marinaca.

U vencu se nalaze se i kampanula za zahvalnost i večnu ljubav, ruzmarin u znak sećanja, lavanda za predanost i ruže u čast juna kao Filipovog meseca.

Dizajnirala ga je i ručno izradila Vilov Krosli, koja je aranžirala cveće za večernju proslavu venčanja Harija i Megan u Frogmore Gardens i za krštenje sina Arčija. Uz venac je i beleška Megan, koja je poznata po veštini kaligrafije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark D (@mndbass)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.