· · Komentari: 0
SKROMNO

Megan Markl puni 40 godina: Žurku organizuje Oprin planer, a na stolu će se naći samo američka hrana! (FOTO)

Supruga princa Harija, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, želi da joj čuveni Oprin organizator slavlja, Kolin Kovi, organizuje rođrndansku žurku.

1627888331_pjimage--8-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ meghanmarlke/ mariaangelicamagelica

Žurka neće biti uzbudljiva kao ona koju je vojvotkinja organzovala 2019. godine povodom darivanja bebe.

Megan Markl koristi planera zabave Opre Vinfri za svoju proslavu 40. rođendana ove nedelje.

Pročitajte još: "Moglo je biti drugačije": Prijatelj slavne pevačice otkrio da nije jela ništa 36 dana pred smrt! (FOTO/VIDEO)

Lokalna hrana

Vojvotkinja od Saseksa želi da Kolin Kovi organizuje proslavu u njenoj i Harijevoj vili vrednoj 11 miliona funti u Santa Barbari u Kaliforniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @princeharryandmeghan__

Na stolu će se naći američka hrana, koja se gaji u okolini vile u Kaliforniji.

Kovi je planirao zabave za zvezde kao što su Dženifer Aniston, Tom Kruz, Dženifer Lopez i Kim Kardašijan.

Hari (36) je naručio kolač od lokalnog pekara Posies & Sugar, koji su prepoznatljivi po tome što svoje torte ukrašavaju svežim cvećem, dok će gosti tokom dana uživati u švdeskom stolu sa lokalnom hranom i vinom iz susednih vinograda.

Kako izvor navodi: „Megan želi mali skup. Pozvano je oko 65 ljudi, njeni najbliži prijatelji i porodica. Kolina joj je preporučila Opra koja uvek pravi sjajne zabave.

Raskošna proslava u NJujorku

Kovijeva mantra glasi: „Jednačina za zlatni standard usluge nije 1+1 = 2. To je 1+1 = 3. Šta možete učiniti da biste ostali ispred krive? " Godine 2018. izabran je za Vogovog prvog planera venčanja i zabava na severoistoku Sjedinjenih Država.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Cowie (@colincowie)

Megan u sredu puni 40 godina.

Pre nego što se Arči rodio u maju 2019., odletela je u NJujork da proslavi sa prijateljima u raskošnom hotelu The Mark na Menhetnu, što se nije dopalo kraljevskim pomoćnicima.

Mirniji život

Ovonedeljni skup neće prekršiti kovid pravila, s otvorenom Kalifornijom.

Uprkos tome što više nisu viši članovi kraljevske porodice, kako bi vodili „mirniji život“ u SAD -u, par je zadržao javni profil, uključujući bombastični TV intervju sa Oprom u martu. 

Komentatori navode da bi Megan i Hari mogli da zažale činjenicu da su pristali na intervju sa Oprom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.