Oglas
· · Komentari: 0
KRALJEVSKA PORODICA

Megan Markl ZABLISTALA u boji koja je bila popularna prethodnih SEZONA, ali joj zbog jednog detalja SVI ZAMERAJU (FOTO)

Iako je izbog njene garderobe bio bez greške, jedna stvar se nije dopala mnogima.

1632728528_profimedia-0634364586.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ako bi trebalo opisati modni stil Megan Markl, onda bi to bila reč - nepogrešiv. Svako njeno pojavljivanje u javnosti izaziva lavinu komentara, a prvo se komentariše odevna kombinacija.

I ovoga puta bilo je tako. Međutim, pored komplimenata na račun izgleda i komada koje je ponela, na jednoj stvari su joj britanski tabloidi ipak zamerili.

Pročitajte još: IZAŠLI U JAVNOST: Princ Hari i Megan Markl ZAGLJENI U NJUJORKU, poslali poruku svim dušebrižnicima! (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl bili u u trodnevnoj poseti NJujroku, tokom koje su se sastali i sa gradonačelnikom ovog grada, a paparaci su ispratili svaku njihovu šetnju po "Velikoj jabuci".

Tokom posete jedne škole u Harlemu, u kojoj je Megan imala promociju svoje knjige za decu, bivša vojvotkinja od Saseksa pojavila su u malo neočekivanoj boji, koja je bila popularna posebno u prethodnim sezonama.

Foto:Profimedia

Reč je o nijansi u bordo boji, koja se u modnom svetu naziva burgundi.

Megan je cela bila obučena u nijansama ove boje, koja odiše elegancijom. Ipak, britanski tabloidi su joj zamerili na vrtoglavoj ceni pojedinih odevnih komada. Kaput od kašmira marke "Loro Piana" košta čak 4.095 evra, dok je cena salonki koju potpisuje "Manolo Blahnik" 515 evra.

"Zlatna devojka" kako su je prozvali britanski tabloidi nije nosila samo skupu garderobu, već i aksesoare. Naime, verenički prsten koji je dobila od princa Harija košta oko 270 hiljada funti, a ručni sat princeze Dajane "Cartier" procenjen je na 17.800 funti.

Foto:Profimedia

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas