Oglas
· · Komentari: 0
MISTERIOZNI SUSRET

Megan je opet UBOLA PRSTOM U OKO! Javnost ne veruje na šta je nagovorila Harija! (FOTO/VIDEO)

Ranije ovog meseca princ Hari rekao je Daksu Šepardu u podkastu da želi da "prekine ciklus" "bola i patnje" svog odrastanja sa sopstvenom decom.

1622014634_pjimage--6-.jpg
FOTO: Printskrin/ Access/ OVVN
Oglas

Megan Markl je svog supruga Harija naučila o 'isceljenju predaka' kako bi mu pomogao da prekine ciklus 'genetskog bola', izveštava se.

Ranije ovog meseca princ Hari rekao je Daksu Šepardu u podkastu da želi da „prekine ciklus“ „bola i patnje“ svog odrastanja sa sopstvenom decom.

Meganina majka je krenula na službu kod Majkla Bekvita, poznatog holivudskog šamana, da bi s vremenom počela da dovodi i ćerku.

Hari, koji očekuje ćerku sa suprugom Megan i koji je već otac sina Arčija, starog dve godine, uporedio je svoj život sa „mešavinom između The Truman Shov i boravka u zoološkom vrtu“.

U očiglednoj kritici vlastitog oca, pa čak i kraljice indirektno, Hari je rekao da je pretrpeo „neki oblik bola ili patnje“ zbog iskustva svog oca tokom njegovog odrastanja.

Pročitajte još: "Nisam znala kako se vozi autobusom ili prijavljuje u hotel": ĆERKA SINDI KRAFORD i život pod staklenim zvonom (FOTO)

Insajder je tvrdio da je Megan upoznala Harija sa 'isceljivanjem predaka' kako bi se suočio sa njegovom traumom.

Insajder tvrdi: „Rekla je da je o generacijskim traumama saznala od svoje majke koja je počela da je voditi na nedeljne službe u Agape International i pripisuje zasluge njenom osnivaču Majklu Bekvitu koji je podučava duhovnosti.

Megan je rekla da i ona i Hari potiču iz duge loze bola i patnje, generacija genetskog prtljaga i da je sada na njima da jednom zauvek prekinu ciklus."

Neimenovani izvor je dodao: „Megan je takođe velika zagovornica terapije tapkanjem i rekla je da je počela redovno da se tapka nakon gledanja dokumentarnog filma Heal“.

Tehnika emocionalne slobode je alternativni način lečenja fizičkog bola i emocionalnog stresa, koji se takođe naziva tapkanjem ili psihološkom akupresurom.

Izvor tvrdi i da Megan vežba „reiki“ na sebi, što je japanski oblik alternativne terapije koji se obično naziva „lečenje energijom“. Uključuje prenos univerzalne energije sa dlanova praktičara na svog pacijenta.

Pročitajte još: Kako sada izgleda MILKA FORCAN? Povukla se iz javnosti pre 10 godina, a fotografije na Instagramu otkrivaju i šta radi (FOTO)

U novoj seriji, Hari je govorio o gubitku mame Dijane kada je imao samo 12 godina i kako se osećao besnim zbog toga što ju je svet oplakivao kad je nisu ni upoznali.

Hari je objasnio: „(Ja sam) pokazivao desetinu osećanja koja su pokazivali svi ostali: Ovo je bila moja mama - nikada je niste ni upoznali.

"Bio sam toliko ljut na ono što joj se dogodilo i da uopšte nije bilo pravde. Ništa nije proizašlo iz toga."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas