· · Komentari: 0
OPTUŽBE

Megan optužili za zlostavljanje osoblja, ona tvrdi: Žele da skrenu pažnju sa intervjua

Megan Markl optužena je da je zlostavljala članove svoga osoblja i neprimereno se ponašala prema njima dok je još bila deo kraljevske porodice.

1614801074_Megan-Markl.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / CBS

Ove optužbe izneo je jedan od zaposlenih u palati.

Na optužbe je reagovao i portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa nazivajući sve proračunatom kampanjom kako bi se odvratila pažnja od velikog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri, koji će biti objavljen 7. marta.

Pročitajte još: Oseća svu njenu bol: Princ Hari u intervjuu sa Oprom emotivnim rečima ispoljio emocije vezane za majku Dajanu

- Nazovimo ovo onim što jeste - proračunatom kampanjom blaćenja koja se temelji na lažnim i štetnim dezinformacijama - rekao je portparol za Times of London.

- Nije slučajno što su sada aktivirane ove optužbe stare nekoliko godina, a sve s ciljem potkopavanja vojvotkinje u britanskim medijima pre nego što će biti emitovan intervju u kom su ona i vojvoda otvoreno i iskreno razgovarali o svom iskustvu poslednjih godina - dodao je portparol.

Pročitajte još: Crkva želi da Kipar POVUČE pesmu za Eurosong zbog naziva koji im se ne sviđa, a problematična je JEDNA reč (FOTO/VIDEO)

- Vojvotkinju rastužuje ovaj poslednji napad na njen lik, posebno kao nekoga ko je bio meta nasilja i duboko je posvećena pružanju podrške onima koji su doživeli bol i traumu. Odlučna je da nastavi da radi na izgradnji saosećanja širom sveta i nastavitće da bude primer kako bi se činilo dobro - zaključio je portparol.

Bakingamska palata odbila je da komentariše ove optužbe. Međutim, izvori tvrde da palata nema vremena da se bavi optužbama jer je kraljevska porodica usredsređena na zdravstvene probleme princa Filipa koji je i dalje u bolnici.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.