Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

MELANIJA nadmašila DžIL! Izborna trka NEIZVESNA, ali POBEDA U STILU bez premca

Kandidaturu za predsedničke izbore u Americi prati i nadmetanje u modnim odabirima kandidatkinja za prvu damu

1604687730_prve-dame.png
Foto: InstagramScreenShot/melaniatrump/drbidenworld/
Oglas

One se ne bore za glasove na listićima, one se bore za modnu i stilsku prevlast! Uz kandidaturu za prvu damu Amerike posledično ide i nadmetanje u stilu i odevnim kombinacijama, prilagođenim ovom povlašćenom i elitnom položaju.

Pročitajte još: Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

Džil Bajden kandidatkinja je za prvu damu Bele kuće. I dok njen suprug uspešno grabi ka fotelji u ovalnoj sali Bele kuće, Džil Bajden je, sudeći prema njenim odevnim kombinacijama, titula savršeno stilizovane prve dame još uvek relativno daleko. Barem kada se uporedi sa nepogrešivom Melanijom Tramp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Food is love. Thank you @ChefJoseAndres.

Objava koju deli Dr. Jill Biden (@drbiden) dana

Naime, Džil Bajden našla se na meti kritičara kada se na jednom predizbornom skupu pojavila u dužem sakou od zimskog tvida ispod koga je nosila šarenu, lepršavu letnju haljinu A kroja. No, No Džil. Ovo je potpuno pogrešan odabir materijala i krojeva i za modu koja se fura na asfaltu.

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Da je stil i model oblačenja Bele kuće daleko iznad toga pokazala je i Melanija Tramp. Ona poštuje jedno od osnovnih modnih pravila - uz duži i širi sako ide uska suknja. Upravo u toj kombinaciji pojavila se i, još uvek aktuelna dama Bele kuće na jednom od poslednjih predizbornih skupova promovišući kampanju Donalda Trampa.

Pročitajte još: Kako da čupanje OBRVA bude MANJE BOLNO: Pratite ova TRI KORAKA

U nastavku donosimo kombinacije istih odevnih komada, koje su ponele Džil Bajden i Melanija Tramp na predizbornim skupovima. Možda smo mi previše kritični, ali ostavljamo vam da sami donesete sud.

Šarena haljina sa šarenim printom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mask up and vote. iwillvote.com

Objava koju deli Dr. Jill Biden (@drbiden) dana

Pročitajte još: Kako nositi KRZNO tokom ZIME? Primenite ove savete! (FOTO)

 

Pantalone i sako

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks again, Iowa! Don’t forget early voting begins Monday, October 5th!

Objava koju deli Dr. Jill Biden (@drbiden) dana

Pročitajte još: SAVRŠEN DAN ima tri koraka, najvažniji je PRVI, a treći je PLANIRANJE

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas