Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Merkur upozorava: Obratite pažnju na MAJKU i kuću, a TRI znaka očekuju problemi na POSLU

Merkur je sada u Raku i tu će ostati do 28. jula. To znači da ćete se okrenuti kući.

1626690182_halkjina.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Merkur između ostalog predstavlja planetu komunikacije, razgovora, predstavlja način na koji razmišljamo. Venera u Raku simbolizuje dom, porodicu, decu i intuitivnost.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. avgusta: Strelac i Devica su svemoćni, a jedan znak neka ništa ne počinje

Kako je ovaj Mekur u Raku akcent će biti na domu, porodici, deci, ljubavi, na ženskim članovima porodice i majci.

Pojačani kontakti sa majkom

Merkur u Raku ima nežne i tanane emocije i jako izraženu intuiciju i empatiju. Ovaj Mekur oseća druge ljude, njihove želje, strahove i način na koji doživljavaju emocije i ljubav. Ovaj Merkur nije jak, ume da se povuče pred "napadima", ali zato uvek koristi intuiciju i tu je neprikosnoven.

Mnogi će poželeti da renoviraju kuću.

Za vreme njegovog tranzita biće povećana komunikacija sa porodicom. Imaćete potrebu za renoviranjem ili kupovinom novog doma. Kada su emocije u pitanju svima će nam biti naglašene. Bićemo hipersenzitivni i osetljivi.Budite spremni da vas postuci nekih osoba mogu ujesti za srce. Ovaj tranzit će najviše osetiti osobe koje su u znaku i podznaku Blizanci i Device.

Pročitajte još: DIJETA prema horoskopskim znacima: Blizanci su u opasnosti, a ni Biku nije lako

Rak

Rakovima će doneti komunikativnost i lepu poletnu energiju. Rakovi će imati lep i poletni mesec. Putovanje je izvesno i zaista vam je potrebno kako bi napunili baterije. Ovo je odlična prilika da uspostavite lepu saradnju i komunikaciju sa porodicom. Ako imate neke nerešene odnose sada je lepo vreme da ih rešite. Mnogi Rakovi sada planiraju proširenje porodice kao i adaptaciju doma ili kupovinu novog.

Ko su vam pravi prijatelji? Da li ste spremni za suze? Proširenje porodice ili renoviranje doma?

Blizanci

Blizancima če biti naglašena karijera i novac. Imate sjajne komunikacione veštine i sada ih iskoristite u biznis svetu. Emocije zbog ovog tranzita su vam naglašene pa postoji mogućnost da pustite i po koju suzu. Stvari ćete shvatati lično.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Pročitajte još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Devica

Device će svoje slobodno, ali i radno vreme provoditi sa prijateljima i kolegama. Sada će vam se pokazati ko su vam zaista prijatelji a ko su vam odane kolege. Pojačana želja za izlascima i zabavama. Ovaj tranzit Merkura u Raku vam donosi i pojačane emocije , slobodni mogu da upoznaju jako zanimljivu osobu sa kojom će iz prijateljstva preći u vezu. Srećno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas