Oglas
· · Komentari: 0
PAROVI

Mia Farou iskreno o Vudiju Alenu: On je zlostavljao našu decu!

Bivši supružnici su se razveli pošto je Mia zatekla Vudija sa usvojenom ćerkom.

1615815693_h_51514536.jpg
Foto: EPA
Oglas

I dalje ga se plašim - rekla je Mia Farovu (76) u poslednjoj epizodi intervjua za HBO "Allen v. Farrow".

Pročitajte još: SAZNAJEMO: Svi zaposleni u turizmu će morati da budu vakcinisani?

Glumica Mia Farou i čuveni režiser Vudi Alen imaju trije dece, a sarađivali su u mnogo filmova. Mia je, međutim, u ovom intervjuu ispričala da je bivši suprug "najveća greška" u njenom životu. Intervju ima četiri epizode i o Vudi Alenu je pričala u poslednjoj.

Poznati brakovi
HBO snima dokumentarce o slumcima i glumicama koji su i bračni partneri.
Nisam smela da ga pustim u život i osnujem porodicu!

- Da mogu da vratim vreme volela bih da ga nikada nisam upoznala. On je bio najveća greška u mom životu. Nisam trebala da pustim u moj život, nikada nisam trebala da sa njim osnivam porodicu - bila je iskrena Mia.

Mia i Vudi su bili 12 godina u braku, a razveli su se 1992. godine kada je otkrila da je suprug vara sa njihovom usvojenom ćerkom Sun Ji Previn. Ona ih je, naime, zatekla u njegovom njujorškom apartmanu.

Pročitajte još: Američka blogerka u Beogradu: Tamara je razlog zašto sam sanjala da dođem u Srbiju! (VIDEO)

Avgusta 1992. godine njihova ćerka Dilan Farou je optužila oca da je zlostavljao kada je imala sedam godina, što je on demantovao. Mia je u intervjuu priznala da je podržavala decu, ćerku i sina Rona da progovore protiv oca, posle čega je Alen napao nju.

Vudi Alen demantovao
Vudi Alen je sa suprugom Sun Ji demantovao ove tvrdnje u intervjuu, pravdajući se da su mnogi agenti ispitivali da li je napastvovao sina i nije bilo dokaza.
Zlostavljao je decu!

- Ako odlučite da nikada ne progovorite o zlostavljanju, podržaću vas. Ako odlučite da progovorite, biću ponosna na vas. To je deo evolucije ličnosti. Uvek ću biti tu za vas - rekla je Mia.

Glumica je ispričala da je u to vreme bila užasno uplašena Alena i da se tresla od straha kada je išla kući.

Pročitajte još: Početak aranžmana "odmor u karantin vili" je uspešan: Da li biste letovali u "zlatnom kavezu" za 2.000 evra?

- I dalje ga se plašim. Čovek koji nema govori istinu je spreman na sve. Zbog toga se plašim i da će me kada se ovaj dokumentarac prikaže ponovo napasti, jer će uraditi sve da sebe spasi - kaže Mia.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas