Oglas
· · Komentari: 0
SVAĐA

Miki Rurki NAPAO Roberta De Nira: Javno ću te osramotiti (FOTO)

Žestoka svađa slavnih glumaca

1596010683_miki-rurki.jpg
Foto: YouTube printscreen /Jimmy Kimmel Live
Oglas

Holivudski glumac Miki Rurki poručio je svom kolegi Robert De Niru da će ga javno osramotiti, čime je ponovo pokrenuo svađu staru više od deset godina, rekavši kako je čuo da on priča laži o njemu.

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

Pročitajte još:  Britanska vlada dozvolila Tomu Kruzu da snima sedmi i osmi nastavak Nemoguće misije u ovoj zemlji

Tvrdi kako mu je prijatelj rekao da ga De Niro naziva lažljivcem u medijima. Iako nije naveo kontekst izjave, misli da je sukob nastao oko filma Irac od prošle godine. Miki Rurk je pretnje De Niru uputio javno putem društvene mreže Instagram.

Foto: Instagram printscreen/Mickey Rourke

"Hej Rober De Niro, tako je, pričam tebi, plačljivče jedan. Prijatelj mi je nedavno rekao da si pre nekoliko meseci u medijima rekao "Miki Rurki je lažljivac i govori svakakva sranja". Slušaj, gospodine "tvrdi" u filmovima, prva si osoba koja me nazvala lažljivcem, i to u novinama. Da ti kažem nešto, kad te vidim, kunem ti se u svoju baku, brata i sve moje pse, teško ću te osramotiti 100%. Miki Rurki - napisao je glumac na svom Instagramu uz objavljenu fotografiju Roberta De Nira, koju je ubrzo i izbrisao.Prošle godine Rurki je tvrdio da upravo zbog njega nije dobio ulogu u filmu Irac.

- Robert De Niro je režiserima filma rekao da odbija da radi sa mnom na filmu - rekao je u jednoj italijanskoj emisiji Miki Rurki.

Pročitajte još: Glumica Olivera Marković celog života čuvala JEDNU UMRLICU iza koje se krije TRAGIČNA PRIČA

 

Ipak, iz PR tima Roberta De Nira tvrde da Miki nije uopšte nije bio razmatran za bilo koju ulogu u filmu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas