· · Komentari: 0
OTVORENO

Milica Milša otkrila zbog čega prvi put ove godine neće farbati jaja za USKRS!

Milica Milša i Žarko Jokanović otputovali su još početkom protekle nedelje u Vrnjačku Banju, gde glumica provodi vreme odmarajući se od napornih snimanja serije “Igra sudbine”

1619854015_milsa.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

S druge strane, njen suprug ovo putovanje koristi u skroz drugačijem maniru, i to za pisanje nove knjige. Pored toga, odmor u banji biće i specifičan po tome, što glumica danas neće farbati jaja jer Uskrs slave van prestoničkog doma.

Pročitajte još: Uskrs u domu Seke Aleksić: Ovako teku pripreme za najradosniji hrišćanski praznik, a evo ko je pevačicin glavni pomoćnik (FOTO)

- Ove godine Uskrs ćemo provesti u Vrnjačkoj Banji, ovo je prvi put da nećemo proslaviti kod kuće. Inače svake godine na Veliki petak farbam jaja, za Uskrs pravim razne đakonije i porodično proslavljamo ovaj veliki praznik - kaže za “Blic” Milica, i dodaje da uživa u bojenju jaja, te da je odskoro zavolela i jednu starinsku tehniku farbanja:

- Jaja sam do prošle godine farbala različitim bojama, a prošle samo u lukovini, i to mi se najviše i dopalo. Volim i da ih ukrasim sličicama i stavim u kristalnu činiju Žarkove baka Jele.

Za Milicu je ovaj hrišćanski praznik jako emotivan, jer joj vraća divne uspomene iz detinjstva. Jedna od njih je i kada na vrata pokuca Uskršnji zeka koji nosi darove.

- Još kao mala, s mamom sam farbala jaja, Uskrs smo proslavljali porodično, a ja sam željno iščekivala da Uskršnji zeka donese razne čokolade i bombone koje sakrije svuda po kući. Onda ja razdragano idem iz prostorije u prostoriju i otkrivam gde ih je to zeka sve sakrio. I kad je moj sin Antonije bio mali, isto nas je Uskršnji zeka redovno posećivao - priča Milša, i otkriva koliko ona i Žarko pridaju pažnju običajima danas:

- Iskreno verujemo u Boga i još u roditeljskom domu smo slavili sve praznike, tako smo nastavili i dan-danas - zaključila je glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.