Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Milica Todorović javno prozvala Petra Strugara

Pevačica konačno progovorila o raskidu sa glumcem

1604251768_milica.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Milica Todorović nekoliko meseci je uživala u ljubavi sa Petrom Strugarom. Iako su bili jako zaljubljeni, nakon samo četiri meseca, ođeknula je vest da su raskinuli.

Pročitajte još: "Tresla sam se i peklo me u grudima": Sestra Kim Kardašijan opisala borbu sa koronom

Pevačica i glumac, nikada nisu otkrili zbog čega je došlo do raskida, a Milica je sada priznala, da joj je poslednja veza bila jedini "fejl".

- Vidiš kako sam sada lepa. Sad sam ona prava dama s kucom. Ja nikad ništa ne očekujem, jer kad očekujem, ja se razočaram. Ne znam da li će da se desi. Nikad nisam imala ljubav na jedan ili dva dana, ja sam u vezama po četiri, pet godine, ali pogledaj kako izgledam kad sam solo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dok snimam, @bobanaboka ne propusta nijedan trenutak ☺️ #milicatodorovic

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

- Prolepšam se i operišem nos. Ova poslednja veza se nije baš proslavila. Nije do mene, možda je to i do druge strane. Ovo mi je bio jedini fejl, da veza nije uspela par godina. Momci, slobodna sam, lepa sam... - rekla je Milica u emisiji Premijera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas