· · Komentari: 0
ZVEZDE

Milicu Todorović razotkrile komšije: Evo sa kojim bivšim dečkom je viđaju

Komšije Milicu Todorović često viđaju u društvu bivšeg dečka

1630156039_milica.jpg
Foto: Ataimages

Pevačica Milica Todorović stanuje u elitnom kraju Beograda, a sada su njene komšije otkrile kakva je ona kada se kamere ugase.

Pročitajte još: DA LI GA PREPOZNAJETE? Većina ga zna kao vrhunskog glumca, ali 70-ih se nije odvajao od gitare! (FOTO)

- Ona je izuzetno kulturna i fina, obzirna je prema komšijama i nikad problem nije napravila, uvek je spremna da pruži pomoć. Vaspitana je, zastane da se javi i ima lepu reč za svakoga. Svi u komšiluku je volimo, jer je uvek raspoložena i ljubazna, pristupačna. Nikad se nije ponašala kao zvezda, a mnogo je poznatija od svih onih uobraženih koji ne umeju ni dobar dan da kažu. Baš zato se pitam, kako to da nema mladića i da je sama? Želim joj da ubrzo pronađe svoju sreću, zaslužuje dobrog partnera pored sebe. Posle Petra Strugarra nismo je videli sa nekim mladićem - otkriva starija gospođa, dok devojka koja stanuje u zgradi u kojoj Milica ima stan tvrdi da je pevačicu viđala sa bivšim dečkom, bratom Saše Kovačevića.

Često je u društvu Radeta Kovačevića

 - Milicu viđam često po kraju, dok ide u radnju ili pije piće u kafiću. Prizemna je i potpuno opuštena, ne izlazi našminkana i doterana, već kao i svi ostali. Posebno me je iznenadilo kad sam je ugledala kako u restoranu sa bivšim pije kafu. Tu je bio Rade, čak i njegova majka. Deluje da su ostali u skroz korektnom odnosu, smejali su se i ćaskali, ali nikakve bliskosti nije bilo. Očigledno je da su ostali dobri prijatelji, što se retko dešava nakon ljubavi - kaže ona i dodaje:

 

- Druži se i sa Stevanom Anđelkovićem, stalno ih viđam zajedno. Dosta je smršala, baš je zgodna, nikad nije izgledala ovako dobro. Mada uvek je ona bila slatka, njen osmeh i energija kupuju ljude. Milici porodica često dođe, prepoznam ih jer ih ona kači na društvenim mrežama. Svi su normalni ljudi, izađu ispred da šetaju psa, pa proćaskaju sa susedima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.