Oglas
· · Komentari: 1
NEGA LICA

Milion ŽENA ODLEPILO! Kim Kardašijan podelila trik kojim nestaju crni PODOČNJACI (VIDEO)

Najpopularnija svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan podelila je trikove za savršenu šminku koja skriva nedostatke

1613831642_kim.png
Foto: InstagramScreenShot/kimkardashian
Oglas

Crni podočnjaci su realnost svake zaposlene žene, posebno u trenucima kada posao i kućne obaveze ograniče vreme za negu fizičkog izgleda, posebno lica. Borba s podočnjacima vrlo je izazovna te gotovo da ne postoji kozmetički proizvod koji će ublažiti tamne kolutove okoloočnog predela, barem ne onoliko brzo koliko to zapravo želimo. 

Pročitajte još: Srpska blogerka sa Malte: Nena Kay za Magazin Novosti otkriva neprikosnovene modne savete za sve dame (FOTO)

Ipak, svoj umor možemo skriti makar na licu uz pomoć jednostavnog trika koji dolazi od najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan. Ono što nam se posebno sviđa je činjenica da ne moramo biti veliki stručnjaci i všti sa šminkanjem kako bismo postigli ovaj efekat, niti nam je potreban pun kofer šminke.

Pročitajte još: Naučite od Šveđanki: Kako se oblačiti kada je minus? (FOTO)

Umesto korektora koji nam se nude na tržištu, koji deluju poput jačih tečnih, masnih pudera i samo ublažavaju tamnu boju podočnjaka, mega popularna Kim Kardašijan tvrdi da se podočnjacima najpre mora vratiti toplina kako bismo ih prekrili na pravi način. 

Alternativa korektorima, upravo zato je crveni karmin, kojim ćete se vrlo brzo rešiti tamnih podočnjaka. Trik je vrlo jednostavan i primenjiv u svakodnevnoj make up rutini, jedino je važno da koristite malu količinu karmina. Kako je to objasnila Kim Kardašijan, kako su podočnjaci vrlo tamni oni se najbolje mogu neutralisirati korišćenjem toplih boja kao što su crvena i narandžasta.

Kako je mega zvezda Kim Kardašijan prekrila svoje nesavršenosti objasnila je detaljno ceo postupak u tutorijalu na svom YouTube kanalu.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas