· · Komentari: 0
OTVORENO

"Kada sam se rodio, moji su već DVA PUTA bili RAZVEDENI, to mi je jako bilo BIZARNO": Miloš Biković otkrio nepoznate detalje iz života!

Jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković koji ima uspešnu karijeru i u Srbiji i u Rusiji dolazi iz netipične porodice

1632311864_bikovic.jpg
Foto: Ataimages

NJegovi roditelji su se dva puta venčavali i rastajali, a on i 16 godina stariji brat koji je iguman u manastiru, rođeni su u dva braka istih roditelja.

Pročitajte još: Devojka iz Amerike objavila snimak Jovane Jeremić, a pitanje koje je postavila ispod snimka RUŠI INTERNET! (VIDEO)

Zatekao se, kaže, u tome, kad se rodio - njegovi su već bili razvedeni drugi put. Tek kasnije, kada je odrastao, "shvatio je koliko je to bizarno".

"Mislim, njihova neka želja i potreba, oni su se voleli zaista, ali nisu umeli jedno s drugim. To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekt, da je to rad na tome, to je odricanje", kaže i zaključuje da čovek mora da se odrekne dela sebe da bi mogao da stvori prostora za drugu osobu.

Na pitanje koliko mu znači duhovnost koju rado ističe kao svoju vrednost i potrebu, Biković kaže da su ga, kada je upisao fakultet.

"Zbog čega se bavite ovim?'"

"Pedagog nas je to pitao. Ja sam shvatio, sad ako kažem istinu, zvučaće infantilno. Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem šta osećate, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi. Tada sam shvatio, šta bi moglo da bude to nešto drugo, za što da se uhvatim? I onda sam rekao: "To je zato što volim da se igram, što je takođe istina. Malo manje ružna od ove ranije", rekao je Miloš u emisiji "U svom filmu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Trenutno je angažovan na novom filmu legendarnog redatelja Slobodana Šijana, koji je režirao filmove "Maratonci trče počasni krug" i "Ko to tamo peva". Šijan nakon sedamnaest godina snima novi film i upravo Biković u njemu igra glavnu ulogu.

Reč je o crnoj komediji, žanru u kojem je Šijan majstor, otkrio je Biković, dodavši da je saradnja sa Šijanom divna, "bez obzira na to što je u ozbiljnim godinama".

"Šijan je zadržao dečji duh, zadržao je taj kliker lomljenja pravila, tako da je dragoceno gledati kako mu mozak radi kada snima film i kako dolazi do novih ideja i šta sve primjećuje", kaže Biković.

Pročitajte još: Šta će reći Haris? Milan Stanković i Rada Manojlović javnom prepiskom zbunili sve (FOTO)

Biković je u Rusiji snimio već 12 filmova i deset sezona raznih serija. To mu je u Rusiji donelo status prave zvezde, a dobio je i državljanstvo i glavnu nagradu ruske federacije koja se dođeljuje umetnicimam, a uručio mu je lično Vladimir Putin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.