· · Komentari: 0
PLANETE

Mlad Mesec je u Biku! Magija počinje večeras, neka OVA 4 znaka obavezno urade TRI stvari!

Sada je vreme za nove početke!

1620734363_Depositphotos_334749504_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovaj Mlad Mesec se dešava u Biku. Izražena je potreba za materijalnom sigurnošću koja vodi u emotivnu sigurnost. Kod Bika je na sofisticiran način ljubav jednako novac.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Da biste imali ljubav i novac mlad Mesec u Biku traži od vas da uradite sledeće:

  1. Ako želite da uvećate svoj biznis ili proširite posao sada to uradite! Slobodno uložite i životni kapital ako je potrebno. Jer za vreme mladog Meseca u Biku sve što posejete ono će da poraste i daće sočne i lepe plodove. Takođe potražite savet starije osobe u vašem okruženju. Sada nije vreme da se držite svog ega!
  2. Da biste imali čist um i mogli racionalno i sigurno da donosite odluke porovedite što više vremena u prirodi i na taj način ćete se povezati sa unutrašnjim bićem i pojačaće vam se intuicija.
  3. Da biste se u svojoj koži osećali lepo i sigurno sada je pravo vreme da uradite neke kozmetiče tretmane, ali ne one agresivne već samo one prirodne i nežne. Pošto je ovaj Mlad Mesec u Biku veliki hedonista ipak malo povedite računa o ishrani kako ne bi dobili koji kilogram viška.
    Pokrenite posao, napravite bebu, tražite posao,  pomirite se u porodici!

    Znakovi koji će najviše osetiti mlad Mesec u Biku su; Bikovi, Škorpije, Lavovi i Vodolije!

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Bik

Vama se ovaj mlad Mesec dešava u ličnom polju i traži od vas transformaciju kako u mentalnom, poslovnom i fizičkom izgledu. Energija koja vas tera na to je svaršena, čista i jaka! Samo napred!

Lav

Mlad Mesec vam je u polju karijere. Na vrata vam kuca novčana povišica i promena statusa! Jedino što je potrebno je da imate lepu komunikaciju sa šefom ili nadređenim.

Škorpija

Mlad Mesec vam je u polju partnerski odnosa. LJubav vam kuca na vrata ako ste slobodni. Ako ste u vezi ili braku vaša veza prelazi na viši nivo i bićete još više senzualni i poželjni!

Pročitajte još: Dva horoskopska znaka vole jednom, ali zauvek!

Vodolija

Mlad Mesec vam je u polju porodice. Ako ste razmišljali o tome sada bi bilo idelano da ostanete u drugom stanju. Odnosi u porodici dostižu svoj vrhunac i sve loše stvari se brišu i komunikacija postaje mekana i nežna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.