· · Komentari: 0
HIT GODINE!

MLADA je mladoženji tokom venčanja postavila BANALAN zahtev koji NIJE ISPUNIO, a onda je NAPUSTILA venčanje

Mlada iz Indije otkazala je venčanje kada je njen verenik nije ispunio zadati zadatak. Reakcija porodice je još "gora"

1622097774_svadba.jpg
Foto: Depositphoto

Ova devojka bila je nepoverljiva što se tiče obrazovanja svog budćeg muža, pa je odlučila je da ga testira, tako što ga je zamolila da joj tokom ceremonije izgovori tablicu množenja sa brojem dva.

Pročitajte još: NAJDUŽI TOBOGAN na svetu: Ko bi se usudio da sedne u njega? (VIDEO)

Porodica još gore reagovala

Verenik joj se u trenutku zbunio, a ona je izjavila da ne može da se uda za njega, jer ne poznaje osnove matematike.

Mladin brat je izjavio je, da je porodica budućeg zeta, skrivala njegovo obrazovanje od njih, kao i da je njegova sestra veoma hrabra što je napustila venčanje.

Sumnjala u njegovo obrazovanje

- Možda nije ni išao u školu. Porodica mladoženje nas je prevarila. Ali moja je hrabra sestra otišla je sa venčanja bez straha da će je društvo osuditi - izjavio je brat mlade za indijske medije.  Nakon što je venčanje otkazano, dve porodice su ipak uspele da se dogovore da vrate poklone.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.