· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Mlada se srušila na VENČANJU: Mrtvu je držali u sobi pored, dok je njena sestra morala da uradi UŽASNU stvar! (VIDEO)

Tragična igra sudbine na indijskom venčanju.

1622722109_500-vencanje.jpg
FOTO: Depozit

Izvešteno je da je mlada pala mrtva na sopstvenom venčanju, ostavljajući sestru da se uda za mladoženju, dok se ceremonija odvijala normalno.

Nevesta, koja je lokalno nazvana Surbi, umrla je od srčanog udara na ceremoniji u gradu Etava, Utar Pradeš.

Pročitajte još: Ako nazdravljate VODOM, pravite VELIKU GREŠKU: Evo šta ste time poželeli svojim gostima!

Tokom venčanja, Surbino telo su čuvali u odvojenoj prostoriji.

Tokom hinduističkog venčanja trebalo je da se uda za mladoženju Manješa Kumara, ali je sestra mrtve verenice umesto toga uzela prsten u poslednjem trenutku nakon što se dogodila porodična tragedija.

Prema Indo-azijskoj informativnoj službi (IANS) lekar je požurio na svečanosti u selu Samspura, ali je mlada proglašena mrtvom. Rečeno je da je umrla nakon razmene venaca u okviru hinduističkih rituala venčanja pre nego što se srušila na podijumu.

Pročitajte još: Šta znači sanjati ZMIJU? Ako ste je OVAKO videli, dobili ste upozorenje!

Surbi je umrla od 'srčanog zastoja' koji se dogodio usred venčanja.

NJen brat Saurab je, kako se navodi, rekao: „Nismo znali šta da radimo u toj situaciji. Obe porodice su sedele zajedno i neko je predložio da se moja mlađa sestra Niša uda za mladoženju."

„Porodice su razgovarale o tome i obe su se složile.“

Surbino telo je, kako se izveštava, čuvano u odvojenoj sobi dok su se održavale svečanosti i ona je kasnije kremirana.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.